Berbec- in perioada care urmeaza avem un aspect foarte rar care se produce cam o data pe an. In zilele 6-7 octombrie Venus intra in miscare retrograda, iar previziunile sunt o continuare si o confirmare la cel de saptamana trecuta. Risc sa pierdeti pe cineva foarte drag (e activ sectorul astral al mortii), sa aveti probleme legate de bani(mosteniri, divort, etc.). Unii pot recupera bunuri si bani din trecut.

Taur- Patronul vostru astral este in Scorpion, in miscare retrograda. E vorba de Venus. Cu Jupiter in tandem pot aparea cutremure in cuplu, tensiuni. Aspect cu risc de separare si de divort (opozitie cu Soarele Natal si Cuadratura cu Axa de Destin). Probleme pot crea si copiii cu ADHD, hiperactivi. In perioada urmatoare se vor naste copii cu probleme in iubire si cu tulburari comportamentale, atentie!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Gemeni- Referendumul va fi pe o conjunctie Soare-Norocul Divin in Balanta (aspect favorabil, de protectie) si pe un alt aspect nefast- Venus Retrograd in Scorpion. Copiii care se nasc in perioada urmatoare vin pe o karma cu probleme legate de sexualitate si iubire.

Comportament nefiresc la scoala, mai apoi in societate si la locul de munca(vezi Sodoma si Gomora).Unele raman acum gravide.

CITESTE CONTINUAREA PE KFETELE.RO!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si