Horoscop pentru 28 mai 2024. Astrele au pregătit mari surprize pentru zodii. Se pare că nativii vor fi surprinși, atât în moduri plăcute, cât și în moduri neplăcute.

Horoscopul complet pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscopul complet pentru 28 mai 2024

Berbec: Berbecii încep ziua cu un telefon care le va da o stare bună.

Se pare că nativii vor primi o veste de mult așteptată, cu privire la o vacanță pe care și-o doreau. Totul pare că se întâmplă pe repede înainte în viața Berbecilor, care văd această vacanță și drept o ocazie de regăsire.

Horoscop pentru 28 mai 2024, Berbec

[Sursa foto: istockphotos]

Taur: Taurii experimentează sentimente noi. Se anunță o zi plină pentru nativi, care ajung să simtă oboseală din cauza problemelor întâmpinate la locul de muncă. Astrele vă recomandă să fiți precauți pentru a nu amesteca viața profesională cu viața personală, considerată până nu de mult, un refugiu.

Gemeni: Gemenii trezesc cu planuri mari. Nativii își propun să exploreze și să încerce ceva diferit, iar vremea îi ajută pentru că Gemenii par că își doresc să se conecteze cu natura. Surpriza zilei pentru nativi este că vor primi susținere din partea persoanelor pe care le considerau reticiente ideilor lor, lucru care ridici suspiciuni pozitive Gemenilor.

Rac: Racii încep ziua binedispuși. Se pare că după multe zile, nativii vor avea timp să se odihnească, lucru care îi ajută pentru că se anunță o perioadă încărcată din punct de vedere profesional. Nativii își vor dedica ziua pentru relaxare, iar spre seară vor primi o veste care le va ridica moralul.

Citește și: VIDEO "M-am simțit trădat". Relația dintre Cosmin și Ștefania, pusă la grea încercare! Tensiunile sunt la cote maxime, după venirea lui Antoni: "M-ai pus într-o postură penibilă"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Horoscop pentru 28 mai 2024, Rac

[Sursa foto: istockphotos]

Leu: Lerii vor primi vizite neașteptate. Deși nu păreau genul de persoane care să fie ușor surprinse, se pare că perspectiva nativilor s-a schimbat. La ușa Leilor va apărea o persoană care le va da viața peste cap. Fie că vorbim de un membru al familiei cu care au rupt legătura, fie că vorbim de un fost sau posibil partener, nativii vor fi puși în fața unei situații tensionate.

Fecioară: Fecioarele încep ziua cu stângul. Totul pare agitat și aglomerat în intimitatea casei, iar tensiunea nativilor pare aproape de răbufnire. Ziua nativilor se va liniști la locul de muncă, unde Fecioarele vor fi așteptate cu o veste bună. Se pare că nativii vor primi o avansare sau un bonus, lucru care schimbă total emoțiile acestora. După vestea bună, Fecioarele vor petrece timp cu familia, unde vor primi susținere și felicitări.

Balanță: Balanțele par să se confrunte cu mai multe dileme. Atât pe plan personal, cât și pe planul profesional, Balanțele vor fi puse în situații care nu le va aduce plăcre, ci din contră, vor întâmpina dificultăți.

Nativii sunt puși în situația de a lua decizii rapide, lucru care îi incomodează și le ridică bariere. Astrele vă recomandă să încercați să priviți partea plină a paharului și să nu uitați că totul se întâmplă cu un motiv.

Scorpion: Scorpionii sunt norocoșii zilei. Se pare că nativii vor primi o sumă importantă, care îi va lua prin surprindere. Oportunitățile par mai clare pentru nativi, care, câștigători a unei sume valoroase, încep să fie mai hotărâți în luarea deciziilor pentru satisfacerea propriilor plăceri, considerate egoiste de membrii familiei. Scorpionii își vor îndeplini mâine toate poftele din ultima perioadă.

Citește și: VIDEO Tot mai mulți români sunt interesați să meargă în Turcia după ce au aflat că o pot face doar cu buletinul!

Horoscop pentru 28 mai 2024, Scorpion

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Săgetător: Încă de dimineață, Săgetătorii vor culege roadele muncii din ultimul timp. Nativii vor avea parte de surpriza vieții, moment în care vor realiza că munca și perseverența contează mai mult decât credeau. Săgetătorii vor primi o veste importantă, de care le va depinde viitorul.

Capricorn: Capricornii vor primi cadoul mult așteptat, fără o ocazie. Se pare că nativii au reușit să obțină ceea ce își doreau, iar persoana iubită sau chiar o rudă foarte apropiată îi va surprinde cel mai mult. Capricornii vor fi în extaz când vor vedea în fața ochilor ceea ce până nu de mult părea doar un vis.

Vărsător: Vărsătorii vor avea o zi productivă. Se pare că nativii se vor bucura de chef de muncă și după serviciu vor avea timp pentru a se relaxa. O ieșire în oraș urmată de o baie cu spumă este tot ce își doresc nativii. Spre seară, Vărsătorii vor primi un mesaj foarte important, care le va schimba percepția asupra mai multor aspecte al vieții, cum ar fi iubirea.

Horoscop pentru 28 mai 2024, Vărsător

[Sursa foto: istockphotos]

Pești: Peștii încep ziua înconjurați de sentimente frumoase. Nativii se simt recunoscători pentru tot ceea ce au. Supriza zilei este făcută de nativi, care vor împrăștia vorbe bune și zâmbete tuturor, lucru care riscă să le ridice suspiciuni apropiaților lor. Peștii vor încheia ziua cu o rugăciune, un moment de recunoștință și/sau o sesiune de meditare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si