Horoscop sâmbătă 2 ianuarie 2021. Astrologii le recomandă unor zodii să evite deciziile importante în această zi, mai ales în afaceri, precum și activitățile ce necesită un efort deosebit. Pentru o anumită zodie, mâine este o zi favorabila activităților intelectuale. "S-ar putea sa va remarce o persoana de sex opus", spun cei de la eAstrolog.ro.  

Horoscop sâmbătă 2 ianuarie 2021. Berbec

Aveti posibilitatea sa luati o decizie importanta in privinta relatiilor sentimentale. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va grabiti, pentru ca aceasta decizie va poate schimba viata. Cineva apropiat va ofera un cadou de care va bucurati foarte mult. Prietenii va invita sa mergeti la o petrecere.

Citeste si: Andreea Pirui de la "Puterea Dragostei", mesaj de Anul Nou, cu fotografie "interzisă cardiacilor"

Horoscop sâmbătă 2 ianuarie 2021. Taur

Doriti mult sa faceti o schimbare sau sa incepeti ceva nou. Traversati o perioada dificila, cu multe probleme de rezolvat. Nu stati prea bine cu banii, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va faceti griji. Evitati speculatiile financiare!

Horoscop sâmbătă 2 ianuarie 2021. Gemeni

O ruda mai in varsta reuseste sa va temperareze dorinta de a obtine venituri riscante.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va sacrificati tot timpul liber pentru interese materiale. Nu merita sa va neglijati prietenii. Ar trebui sa acordati mai multa importanta studiului si relatiilor sentimentale.

Rac

Aveti o dorinta intensa de schimbare. Acum este momentul sa demarati o noua afacere. Astrologii va recomanda sa fiti atent la cheltuieli. Este posibil sa incepeti o noua etapa in viata sociala si pe plan sentimental.

Sunt favorizate intalnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubita si calatoriile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”- antena3.ro

Citeste si: O mireasă este acuzată de pedofilie după ce a postat poze de la nuntă. Ce vârstă are soția ei, de fapt. GALERIE FOTO- wowbiz.ro

Citeste si: Rapperul MF Doom a murit la vârsta de 49 de ani

Leu

Aveti o dorinta intensa de schimbare. Acum este momentul sa demarati o noua afacere. Astrologii va recomanda sa fiti atent la cheltuieli. Este posibil sa incepeti o noua etapa in viata sociala si pe plan sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubita si calatoriile.

Fecioara

Va aflati intr-o perioada favorabila contactelor sociale si relatiilor sentimentale, dar si pe plan social. Dupa-amiaza, survin schimbari de program din cauza invitatiei la o petrecere. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu neglijati odihna.

Balanța

Dimineata sunteti decis sa rezolvati o problema de familie, pe care ati tot amanat-o. Sunteti nevoit sa faceti cateva drumuri si cheltuieli destul de mari.

Astrologii va recomanda sa aveti grija de bani. Exista pericolul sa ii pierdeti. Aveti sentimentul ca nu va mai ajunge timpul, dar reusiti sa terminati tot ce v-ati propus.

Scorpion

Sunteti hotarat sa incepeti ceva nou. Este o zi favorabila activitatilor intelectuale si aveti ocazia sa va afirmati in societate. S-ar putea sa va remarce o persoana de sex opus. Dati dovada de prudenta.

Săgetător

Pot avea loc schimbari benefice in relatiile dumneavoastra sentimentale. Sunteti comunicativ si aveti ocazia sa va imprieteniti cu o persoana deosebita. Eastrolog.ro va semnaleaza ca nu este exclus ca aceasta relatie sa conduca la o casatorie. Spre seara, s-ar putea sa aveti o mica problema de sanatate. Nu este cazul sa va faceti griji: trece pana dimineata.

Capricorn

Dimineata va simtiti obosit, poate chiar epuizat. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati deciziile importante, mai ales in afaceri, si activitatile ce necesita un efort deosebit. Limitati-va la activitati de rutina! Spre seara s-ar putea sa mergeti in vizita la o persoana foarte draga, unde va recapatati buna dispozitie.

Vărsător

Dimineata incasati o suma considerabila de pe urma unei afaceri. Desi se poate spune ca acum aveti bani, eastrolog.com va sfatuieste sa nu faceti investitii si nici calatorii lungi. Ar fi bine sa va petreceti timpul liber impreuna cu persoana iubita. Incercati sa-i faceti o surpriza placuta!

Pești

Desi sunteti foarte aglomerat, aveti suficienta energie pentru a face fata tuturor problemelor. Aveti ambitia sa mergeti pana la capat, indiferent de obstacole. Situatia financiara nu va satisface, dar eastrolog.eu apreciaza ca aveti sanse de redresare in scurt timp. Discutati mai mult cu partenerul de viata!

Citeste si: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?- kfetele.ro

Citeste si: Misterul dispariției copiilor milionarului din Hunedoara! Un mesaj video ridică noi semne de întrebare- radioimpuls.ro

Citeste si: Cine este românca de la show-ul Victoria's Secret, care a defilat alături de Adriana Lima și surorile Hadid- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si