Horoscop săptămânal 11- 17 iulie 2022. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, sănătate, carieră sau în sectorul banilor!    

Horoscop săptămânal 11- 17 iulie 2022 pentru toate zodiile

Iată săptămânal  perioada 11- 17 iulie 2022  pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Berbecii pot ajunge la capătul răbdării, comportamentul unei persoane le va da bătăi mari de cap.

În această săptămână berbecii sunt impulsivi și spun ceea ce cred fără a se gândi dacă vor răni sau nu pe cineva. 

Taur

Au parte de o perioadă agitată. Pot avea parte de o discuție mai profundă cu prietenii sau cu rudele. Este o perioadă bună pentru a îmbunătăți relațiile cu surorile, frații, părinții sau copiii. Atenție la sănătate, sistemul imunitar ar putea avea de suferit.

Citeste si: Horoscop 9 iulie 2022. Schimbări majore în viața unor zodii. Atentie, pot apărea conflicte!

Horoscop săptămânal 11 - 17 iulie 2022

Horoscop săptămânal 11 - 17 iulie 2022.

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii au parte de schimbări pe plan personal și simt că dacă nu vor acționa acum va fi prea târziu mai încolo. Va da dovadă de prudență, sârguință, înțelepciune și acuratețe. Energia negativă a unor persoane din jur îi poate deranja, văd doar partea rea a lucrurilor. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ar fi bine să își controleze emoțiile și să își mențină echilibrul.

Rac

Racii au mult de muncă și se concentrează să nu piardă niciun detaliu fiindcă pe umerii lor sunt responsabilități uriașe. Nu va pierde ocazia de a face ceva bani în plus. Pot lămuri situații cu partenerul de cuplu sau cu părinții.

Leu

Leii au mult de lucru în această săptămână, sunt plini de solicitări, cereri, mesaje și negocieri. Vor investi în ceva menit să le ușureze munca și să le aducă performanță. La final de săptămână vor primi vești bune legate de sectorul financiar.

Fecioară

Fecioarele excelează pe partea de negocieri, fac tot felul de înțelegeri pentru a obține ceea ce își doresc în cele mai bune condiții. Spre sfârșit de săptămână pot încheia un contract important sau pot obține permisiunea unei persoane cu influență.

Balanță

Balanțele vor petrece timp în compania persoanelor apropiate și încearcă să asculte mai mult și să critice mai puțin. Sectorul financiar este evidențiat și nu este exclus să apară persoane invidioase.

Scorpion

Scorpionii au tendința de a controla acțiunile unei persoane apropiate în această săptămână deoarece simt că dacă nu vor interveni lucrurile pot scăpa de sub control.

Primesc vești bune pe plan profesional și au șansa de a avansa, vor descoperi că există o cale mai ușoară să ajungă acolo unde își doresc.

Citeste si: Horoscop iulie 2022: Zodia care va cunoaşte adevărata iubire în a doua parte a lunii

Horoscop săptămânal 11 - 17 iulie 2022

Horoscop săptămânal 11 - 17 iulie 2022.

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii simt nevoia de liniște și relaxare. Nu se implică să rezolve problemele apropiaților și evită certurile și discuțiile aprinse cu cei din jur. Se vor distra și vor întâlni persoane plăcute și inteligente. Nu au timp de pierdut, se vor axa pe lucrurile cu adevărat importante pentru ei.

Capricorn

Succesul Capricornilor va ajunge la urechile tuturor. Vor fi premiați sau vor primi recompense importante pentru eforturile pe care le-au depus. În prima parte a săptămânii va face un pas important pentru visul lor și muncește foarte mult.

Vărsător

Vărsătorii vor descoperi o oportunitate pe plan profesional și nu vor sta foarte mult pe gânduri și vor acționa. Se face remarcat prin talentul și eforturile pe care le depune. Sunt admirați și apreciați pentru curajul de care dau dovadă în fiecare zi. Finalul de săptămână îi găsește mai motivați și îi ajută să iasă din zona de confort.

Pești

Începutul de săptămână îi găsește pe Pești într-o stare nu tocmai plăcută. Au stări schimbătoare, pe care nici ei nu le înțeleg. Finalul de săptămână este mai plăcut și mai liniștit și pot apărea vești bune despre bani sau unele investiții. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop 10 iulie 2022. Cea mai norocoasă zi pentru trei zodii. Surprize neașteptate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si