În săptămâna 14-20 august, trei zodii vor primi vești pe care nu le așteptau. Află care este zodia ce se va îmbogăți zilele următoare. dar și ce rezervă astrele pentru cele 12 zodii.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii vor trăi clipe intense în săptămâna ce urmează. O decizie luată în trecut se întoarce împotriva lor și vă va da planurile peste cap.

Aveți grijă la sentimentele puternice care o să vă înconjoare.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii încep săptămâna cu vești mai puțin plăcute. Cariera profesională va lua o întorsătură, iar pentru a rezista în fața adversarilor va trebui să încercați lucruri noi, chiar dacă vă învăluie frica nereușitei.

Ce rezervă astrele pentru perioada 14-20 august 2023?

Ce rezervă astrele pentru perioada 14-20 august 2023?

[Sursa foto: Freepik]

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii primesc vești importante. Atenția oferită în ultimul timp celor mai mici lucruri din viața voastră începe să fie observată. O să fiți ținta unor vești plăcute la începutul săptămânii care vă vor schimba percepția asupra unor aspecte sau persoane din anturajul vostru.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Vești bune pentru Raci. O să începeți săptămâna în plin, cu multe trebuie la locul de muncă și o avalansă de schimbări, în bine, în cercul familial.

Vacanța plănuită va prinde contur pentru că spre sfârșitul săptămânii o să primiți o sumă de bani, la care nu vă așteptați.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii încep săptămâna nu tocmai într-un mod plăcut. Nativii din casa Leilor vor trece prin momente din suspans din cauza unor evenimente trăite de prieteni sau chiar de membrii familiei. Așteptați cu calm rezolvarea situației pentru a nu declanșa alte evenimente.

Citește și: Horoscop septembrie 2023: Prima lună de toamnă vine cu o mare împlinire!

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Feciorele primesc vești bune. Au fost acceptate într-un nou proiect, au intrat într-un nou stadiu de dezvoltare personală, iar investiția în dezvoltarea personală vă pune gânduri. Dilema cu care vă veți confrunta la sfârșitul săptămânii este ce hobby mai aveți.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele experimentează sentimente noi. Începeți săptămâna într-un mod agitat, abia așteptați să se încheie. Aveți grijă să nu uitați de peroanele dragi în agitația cotidiană cu care vă confruntați zilnic la locul de muncă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt în alertă. Vor să petreacă timpul acasă, în căldura căminului, dar au nevoie și de bani pentru a-și satisface micile plăceri. Gândul de a demisiona vă macină în fiecare zi, dar poate nu este tocmai soluția cea mai potrivită.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Mercur retrograd august 2023: Cum sunt zodiile afectate? Viața lor se dă peste cap

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru Săgetători, săptămâna nu începe cum își doresc. După concediile din ultima perioadă, revenirea la rutina zilnică nu este tocmai ușoară, mai ales când se anunță următorul weekend.

Horoscop săptămânal, 14-20 august 2023

Horoscop săptămânal, 14-20 august 2023

[Sursa foto: Freepik]

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii sunt în extaz. Încep săptămână departe de lume, în vacanța mult dorită după agitația experimentată în ultul timp. Vă bucurați din plin de momentele libere și deja vă gândiți la următoarea vacanță.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătorii au nevoie de odihnă. Aglomerația ultimelor zile își va spune cuvântul pentru nativii Vărsătorului, care, după vacanța pentru distracție, au nevoie de concediu de odihnă.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D: Defne si Omer luptă pentru viață

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii sunt pe cale să primească cele mai bune vești din viața lor. Stați aproape de telefon, verificați mail-ul și cutia poștală și pregătiți-vă de ce va urma.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si