Horoscop săptămânal 20-26 septembrie 2021. Multe lucruri se pot schimba în viețile unor nativi. Astrele arată că balanțele și scorpionii încep săptămâna cu foarte mult noroc in plan persoanl, dar si profesional, iar săgetătorii pot cunoaște o persoană importantă care îi pot influența în mod pozitiv.

Horoscopul săptămânal 20- 26 septembrie pentru toate zodiile

Iată horoscopul săptămânal 20- 26 septembrie 2021 pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Berbecii devin mai curajosi si decid sa-si exprime mai mult creativitatea și astfel, depun efort ca să își evidențieze calitățile profesionale. La inceputul săptămânii, s-ar putea ca berbecii să facă un pas important în viața lor și acest lucru o s-i deschidă câteva uși. Totodată, astrologii mai adaugă că pe plan sentimental lucrurile merg mai dificil, fiindcă există o persoană care complică totul. Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această perioadă, fiindcă pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

Horoscop săptămânal 20 - 26 septembrie 2021

Citeste si:  Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă

Taur

Acesti nativi au chef de distractie mai mult ca oricand în această săptămână, deoarece au mult timp la dispoziție și scapă de câteva responsabilități.

În prima partea săptămânii taurii se concentrează pe cele mai importante lucruri și oamenii din viața lor. Este o perioadă fericită din viața lor, întrucât sunt înconjurați de persoane care le vor bine. De asemenea, la capitolul dragoste pot intervine niște schimbări, pe care taurii de mult timp le așteptau. 

Gemeni

Gemenii vor trece prin anumite incercari ale vietii mai grele în aceasta saptamana.

Astrele spun că vine o perioadă în care acesti nativi vor fi înconjurati de oamenii, care vorbesc foarte mult, dar nu se grăbesc să acționeze. De asemenea, stelele arată că gemenii pot avea noroc la bani și pot obține o sumă în uram unui proiect sau a unei munci făcute extrem de bine. Din acest motiv, vor fi plătiți mai mult decât în mod normal. La capitolul sănătate, aceasta poate fi afectată din cauza insomniei, oboselii și stresului. Astrologii recomandă să excludeți unele lucruri, care vă afectează emoțional.

Rac

Nativii raci vor descoperi ceva nou în propria persoană și își dă seama că poate mai mult, decât se așteptă cei din jur de la ei. În prima partea săptămânii, racii sunt în centrul atenție datorită unei acțiuni sau unui cuvânt spus la timpul potrivit. Astrologii subliniază că au toate șansele în această săptămână să își schimbe complet atitudinea față de o persoană, deoarece îi demonstrează că poate fi și altfel. Astrele arată că această zodie nu va avea probleme legate de sănătate în săptămâna 20-26 septembrie, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumat zilnic!

Leu

Pentru lei, această săptămână va veni cu unele schimbări pe plan personal, cat si profesional. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru discuții și luarea unor decizii importante privind viitorul.

Astrele arată că la locul de muncă lucrurile merg bine, chiar foarte bine, fiindcă acest native nu obosește să își arate calitățile de lider și de om care poate face imposibilul. Astrele mai arată că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este foarte important să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahar consumat într-o zi,  potrivit horoscopului saptamanal 20- 26 septembrie 2021.  

Fecioară

În aceasta saprtamana, fecioarele vor avea parte de unele avansări in cariera. Se pare că cineva o să-i evidențieze foarte mult și fecioarele vor avea ocazia să își propună propriile idei și viziuni. În a doua jumătatea săptămânii îi așteaptă o noutate, care fără îndoială o să-i schimbe unele planuri. De asemenea, acest nativ mai are și noroc la dragoste, pentru că poate cunoaște un om special. Astrele mai arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Balanță

Balanțele vor avea parte de noroc pe plan sentimental, dar și financiar. Astrele mai spun că balanțele știu foarte bine să manipuleze și să folosească unele cuvinte cheie ca să obțină ce își dorește. Astrologii spun că în această perioadă au toate șansele să evolueze pe plan financiar, în special atunci când vor accepta o propunere, care pare destul de ciudată, dar cu foarte multe perspective. La capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Horoscop săptămânal 20 - 26 septembrie 2021

Citeste si: Horoscop. Zodia care NU va iubi niciodată cu adevărat

Scorpion

În aceasta saptămana, nativii scorpionii încep săptămâna cu foarte multe schimbari și cu încredere în forțele proprii. Astrele arată că orice ar face sunt însoțiți de zâmbete și dispoziție bună. Prin urmare, astrele nu exclud faptul că scorpionii pot primi o sumă de bani, care îi poate ajuta forte mult să termine un proiect sau să încheie o datorie. De asemenea, pe plan sentimental lucrurile pot merge mai bine și un om va fi gata să treacă la o nouă etapă.

Poziția planetelor arată că scorpionii au o sănătate destul de puternică în această perioadă și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Săgetător

Acesti nativi, pot cunoaște persoane noi, care au suficientă putere și influență ca să-i schimbe viața. Astrologii îi consider norocoșii acestei săptămânii, fiindcă în viața lor apare un om, care nu doar îi admiră, dar și îi apreciază pentru tot ce face. La final de săptămână s-ar putea să primească mai multe invitații și propuneri la unele evenimente sau concerte. Stelele mai arată că această zodie nu va avea probleme de sănătate, fiindcă are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Capricorn

Nativii capricorni vor fi cei mai castigati in aceasta saptamana, deoarece au parte de o perioadă extrem de productivă la locul de muncă. Capricornii sunt mai înțelepți și nu se grăbesc atunci când este timpul să ia o decizie majoră. În a doua partea săptămânii, poate renunța la ceva important din viața lor. De la început poate suferi destul de mult, dar pe parcursul zilelor își vor da seama că așa e cel mai bine pentru ei și viitorul lor. Este foarte important să fie mai atenți atunci când faceti sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Horoscop săptămânal 20 - 26 septembrie 2021

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Luna Plină septembrie 2021. Ce influență va avea acest fenomen asupra zodiilor?

Vărsător

În aceasta saptamana, varsatorii primesc multe surprize în această săptămână și toate sunt legate de viața lor personală. Astrologii susțin că este o perioadă cu multe momente de neuitat alături de oamenii apropiați. Stelele mai arată că vărsătorii pot obține și o sumă de bani în urma unui proiect sau eveniment important. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă și poate chiar o să aibă mai mult timp liber. La capitolul sănătate, astrele scot în evidență că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. 

Pești

Petru pesști, astrele au vești bune la capitolul bani. Chiar de la început de săptămână, acesti nativi reusesc să rezolve o problemă legată de o sumă de bani și chiar poate să obțină niște venituri suplimentare. Iar la mijloc de săptămână se axează pe o persoană și încearcă să o cunoască mai bine. De asemenea, mai poate planifica un eveniment sau o călătorie importantă din viața lor. Este o săptămână în care peștii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si