Close sidebar
Close sidebar

Horoscop săptămânal 28 august 2023 - 1 septembrie 2023. Balanțele iau decizii importante în această săptămână

Horoscop săptămânal 28 august 2023 - 1 septembrie 2023. Consultă horoscopul săptămânal și află ce ţi-au rezervat astrele. Vezi horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești!

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Horoscop săptămânal 28 august 2023- 1 septembrie 2023. Iată care sunt previziunile astrale pentru nativii zodiacului!

Horoscop săptămânal 28 august 2023- 1 septembrie 2023 pentru toate zodiile

Iată horoscopul săptămânal pentru toți nativii!

Horoscop săptămânal 28 august 2023- 1 septembrie 2023. Balanțele iau decizii importante în această săptămână

[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecii s-au neglijat foarte mult în ultima perioadă. Acest lucru trebuie schimbat cu siguranță. De cele mai multe ori nu au răbdare cu ei înșiși. Dacă vor să realizeze ceea ce își propun, sfatul astrelor este acela de a se pune pe primul loc!

Taur

De multe ori, Taurii se stresează pentru lucruri pe care nu le pot controla.

Își doresc să realizeze multe lucruri, dar se simt neputincioși în fața provocărilor întâlnite. Este bine să lase lucrurile să vină de la sine, fără să depună mult efort.

Gemeni

Pentru Gemeni urmează o săptămână plină de activități.

Citește și: VIDEO- Cum ne influențează data de naștere destinul

Cu puțin efort, se vor putea bucura de foarte multe reușite.

Vor întâmpina multe provocări, dar acestea îi vor ajuta pe Gemeni să se dezvolte din punct de vedere profesional. Acest lucru contează, de fapt, cu adevărat!

Rac

Racii se simt neîncrezători în forțele proprii. Își doresc foarte mult ca cercul de prieteni să fie mai receptiv la nevoile lor. Racii se simt într-o situație în care le este greu să accepte anumite lucruri. Trebuie să facă un efort și să înțeleagă că nu totul poate fi ca ei mereu.

Leu

Săptămâna vine cu multe urcușuri și coborâșuri pentru Lei. Vor avea anumite căderi, dar care se vor dovedi a fi foarte benefice în cele din urmă. Au nevoie de mai multă organizare pentru a nu ajunge iar într-un punct din care ies greu. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Horoscop săptămânal 28 august 2023- 1 septembrie 2023. Balanțele iau decizii importante în această săptămână

[Sursa foto: PixaBay]

Fecioară

Autoritatea te va enerva și s-ar putea să vrei să arunci totul și să-ți pornești propria afacere. S-ar putea să stabilești cât de repede poți scăpa de obligațiile tale actuale. Ia în considerare toate oportunitățile care există pentru cineva la fel de muncitor ca tine. Dorințele pot fi îndeplinite. Trebuie doar să întrebi. Cere ajutor prietenilor și cunoștințelor.

Horoscop săptămânal 28 august 2023- 1 septembrie 2023. Balanțele iau decizii importante în această săptămână

[Sursa foto: PixaBay]

Balanță

Balanțele vor avea în această săptămână câteva decizii importante de luat. Vor merge pe premiza totul sau nimic. Totuși, vor exista și avantaje în aceste alegeri drastice. Vor putea elimina lucrurile superficiale, care nu aveau, de fapt, un sens.

Scorpion

Scorpionii trebuie să preia inițiative în ceea ce privește cariera lor. Nu se simt foarte confortabili pentru a lua noi decizii, însă trebuie să facă acest pas. Colegii pot deveni aliații tăi, trebuie doar să încerci să le permiți acest lucru. În plan familial pot exista câteva neînțelegeri.

Horoscop săptămânal 28 august 2023- 1 septembrie 2023. Balanțele iau decizii importante în această săptămână

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii nu se simt în cea mai bună formă pentru a face față unor provocări profesionale. Nu au curaj pentru a-și recunoaște limitele. Trebuie să se analizeze, să știe care este potențialul lor și să aibă mai multă încredere în ei! În acest fel, vor avea parte de noi oportunități!

Capricorn

Capricornii vor avea parte de provocări în sfera profesională. Barierele acestea pot fi depășite cu ușurință, doar cu multă încredere! De asemenea, trebuie să fie conștienți de faptul că orice problemă are o rezolvare. 

Vărsător

Ai mult de lucru săptămâna acesta și trebuie să te organizezi. Fă curat în locul unde muncești, aruncă ce nu îți mai trebuie, optimizează-ți spațiul și timpul, altfe îți va fi greu mai târziu. Fă curat și în căsuța de mail, dar și în documentele tipărite. Acum este momentul. 

Pești

Lucruri mărețe sunt la orizont! Este posibil să te pregătești să primești vizitatori peste noapte și să faci curățenie.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Și, deși s-ar putea să te gândești să faci toate acestea singur, există unii oameni care te vor ajuta dacă îi soliciți. Împreună cu partenerul aveți un anunț important pentru prieteni și familie pe care abia așteptați să-l spuneți. Este posibil să oficializați această relație.

Citește și: Horoscop de weekend 26-27 august 2023. Fecioarele sunt puse pe distracție în acest weekend

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI