Consultă  horoscopul săptămânii 18-24 decembrie 2023. Mai este puțin până la Crăciun. Această perioadă vine cu vești bune pentru trei zodii. Viața unor nativi se poate schimba radical.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie 2023 

Află ce ți-au pregătit astrele în săptămâna 18-24 decembrie 2023.

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

horoscop zilnic

Perioada de dinanintea Crăciunului vine cu vești minunate pentru trei zodii, potrivit horoscopului saptamanal 18-24 decembrie 2023.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: VIDEO- Un nou semn zodiacal a împărțit internetul în două. Ofiucus schimbă ordinea zodiilor din Horoscop

Berbec

Berbecii încep în forță săptămâna 18-24 decembrie 2023. Ei sunt preocupați de sarcinile de la locul de muncă și se grăbesc să termine în prima parte a săptămânii tot ceea ce au de făcut pentru ca mai apoi să petreacă timp de calitate cu familia și prietenii.

Aceștia se gândesc la cadouri frumoase pe care să le cumpere celor dragi în ultimul moment, dacă deja nu au achiziționat ce aveau nevoie. În această perioadă, nativii zodiei Gemeni simt să împartă tot ce e mai bun cu cei dragi.

Taur

Taurii își reorganizează timpul și își doresc ca pe finalul săptămânii acesteia să fie alături de cei dragi, exact ca în cazul nativilor Gemeni.

Pentru ei, totuși, este puțin mai dificil, din cauza perioadei foarte solicitante.

Este important să găsească un echilibru între viața personală și cea profesională și să se relaxeze. Totodată, astrele vor avea grijă ca această săptămână să aducă în viața lor cadouri nenumărate.

Gemeni

Gemenii intră în vacanță mai repede decât restul nativilor. Dedicarea lor i-a adus în punctul în care sărbătorile de iarnă încep mult mai repede.

Este, așadar, o perioadă minunată pentru ei, deoarece acum își pot dedica timpul exclusiv propriei persoane, dar și celor din jur.

Nativii zodiei Gemeni pot începe distracția prin ieșiri cu prietenii și cine delicioase alături de membrii familiei. Ei nu trebuie să uite să ofere cât mai mult în această săptămână magică.

Rac

Racii sunt mândri de ceea ce au realizat în ultimul timp și se gândesc cu recunoștință la toate provocările prin care au trecut. Chiar dacă au întâmpinat perioade mai grele, în această săptămână ei învață să se aprecieze mai mult

Totodată, ei nu sunt singurii care o fac. Prietenii și familia au mii de laude la adresa lor și încearcă să îi premieze în fel și fel de feluri. Este posibil ca în Ajun de Crăciun, pe 24 decembrie, această zodie să primească un cadou imens de la o persoană specială.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Ce ne rezervă astrele? Horoscopul săptămânii cu Andreea Dincă

Leu

Moș Crăciun vine mai repede pentru nativii din zodia Leu și nu doar cu cadouri, ci și cu vești minunate. Ei ar putea afla că vor fi promovați după sărbători, ceea ce înseamnă că veniturile lor cresc considerabil. 

În această perioadă, Leii își recapătă încrederea în propriile forțe și își stabilesc obiective cât mai importante pentru anul care urmează. Este important ca nativii zodiei să fie realiști atunci când își fac planurile.

Fecioară

Fecioarele au parte de o perioadă liniștită alături de cei dragi și încearcă să facă totul perfect. Din dorința de a-i mulțumi pe cei din jur, există riscul ca acești nativi să se streseze. Este benefic ca ei să nu se străduiască mult să facă performanță în acest sens, ci doar să se lase purtați de spiritul sărbătorilor.

În plus, această perioadă vine și cu un bonus la salariu, așa că nativii zodiei vor sta bine din punct de vedere financiar.

Balanță 

Balanțele profită de oportunitățile care le apar în cale, deoarece și acum, în prag de sărbători, treaba este în toi pentru ele. Timpul liber este limitat până la Crăciun, însă, printre picături, ei încearcă să se motiveze.

Este important ca această zodie să nu se lase descurajată și să privească pozitiv către viitor. În cale pot apărea lucruri minunate pe care poate uneori le-a neglijat. Este timpul ca Balanțele să fie mai prezente.

Scorpion

Scorpionii nu își fac planuri de sărbători, însă au sarcini de îndeplinit în fiecare zi, în general pentru proiecte personale sau treburi de zi cu zi. Ei sunt dornici să îi ajute pe cei din jurul lor, astfel încât putem spune că și în sufletul lor a pătruns spiritul festiv.

În rest, săptămâna această pare a fi una cât se poate de bună pentru Scorpioni. Ei pot face investiții mari care să le genereze un profit fabulos mai târziu. Totodată, ei sunt pregătiți să uimească pe toată lumea.

zodia scorpion horoscop zilnic

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie 2023 ne spune că Scorpionii vor avea parte de o săptămână bună.

[Sursa foto: Pinterest]

Citește și: Horoscopul lunii ianuarie 2024: Zodiile care încep anul cu dreptul. Totul le merge ca la carte

Săgetător

Săgetătorii se gândesc cu bucurie și speranță în suflet la Crăciun și la Noul An. Este timpul să-și facă o listă de dorințe pentru ca cei dragi să fie la curent cu ele. Nu trebuie să piardă timpul, deoarece sezonul cadourilor deja a început.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În plus, ei sunt interesați să participe la activități de voluntariat și să îi ajute pe cei mai puțin norocoși. Este ceva din care ei vor învăța multe lucruri și așa vor fi mai aproape de oameni.

zodia sagetator

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie 2023 ne spune că Săgetătorii se gândesc cu bucurie și speranță în suflet la Crăciun și la Noul An.

[Sursa foto: Pinterest]

Capricorn 

Capricornii au parte de o săptămână bună. În jurul lor este o atmosferă caldă, de sărbătoare, iar cei din jurul lor sunt foarte înțelegători. Este benefic pentru această zodie să îi ajute mai mult pe cei din jur, inclusiv pe cei mai puțin norocoși. În acest fel, ei pot crea o conexiune puternică cu oamenii de lângă ei.

În această săptămână ei tind să se răsfețe, iar timpul liber pică la fix. Aceștia ar putea să se aventureze printre rafturile magazinelor pentru ultime cumpărături atât pentru ei, cât și pentru prieteni și familie.

Vărsător 

Vărsătorii se bucură de relaxare deplină în această săptămână. Ei vor avea timp să se plimbe și să vadă locuri noi și poate chiar să plece într-o excursie de câteva zile, într-o altă țară, cu persoana iubită. Încă de la mijlocul săptămânii, ei se simt deja ca în vacanță.

Totodată, aceștia se vor vedea nevoiți să se ocupe de anumite aspecte legate de organizarea perioadei următoare. Va fi destul de aglomerată pentru ei, dar vor găsi o soluție.

Citește și: Horoscopul anului 2024 pentru toate zodiile: Se anunță o perioadă magică!

Pești

Peștii au parte de o perioadă frumoasă alături de persoana iubită. Veștile bune vin când se așteaptă mai puțin și pot veni sub forma unei cereri în căsătorie. Așadar, bat clopote de nuntă, iar Noul An poate aduce povești palpitante pentru ei.

Este o perioadă magică din viața acestor nativi și doresc să o exploreze la maxim. O vacanță liniștită este ceea ce au nevoie. În plus, astrele vor avea grijă ca totul să meargă foarte bine pentru Pești.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si