Săptămâna începe în forță pentru o parte dintre nativi. Urmează o săptămână plină de evenimente importante, cu Soarele, Venus, Jupiter care intră în zodia Gemeni și Luna Plină în Săgetător, care are loc pe data de 23 mai. Află ce îți rezervă astrele în următoarea perioadă!

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 mai 2024: Berbec

Berbecii sunt mai preocupați de carieră în această perioadă, iar grijile de zi cu zi le atrag mai mult atenția acestor nativi decât relația de cuplu în care sunt.

Acest lucru este însă pe cale să se schimbe pentru că zodia Gemeni este traversată încă din data de 20 mai de Soare. Împreună cu Venus, care intră în Gemeni din data de 23 mai și Jupiter, care va rămâne în această zodie până anul viitor, începând cu data de 26 mai, planetele îi fac pe Berbeci să își dezvolte mai mult partea de comunicare. Aceștia ar putea să se dezvolte substanțial în următoarea perioadă, iar unii dintre acești nativi încep să se gândească serios la călătorii, atât pentru a se distra, cât și în scop profesional.

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 mai 2024: Taur

Și Taurii sunt mai concentrați pe carieră la începutul acestei săptămâni. Unii nativi născuți sub acest semn zodiacal vor să își dezvolte din ce în ce mai mult relația cu colegii, atât pentru a avea parte de beneficii pe viitor, cât și pentru armonie la locul de muncă. Acești nativi au parte de vești foarte bune și culeg roadele negocierilor pe care le-au purtat în ultima vreme, astfel că situația lor financiară poate să se schimbe semnificativ în bine.

În timp ce unii au parte de o creștere a încasărilor în urma muncii pe care o prestează, alții se aleg cu o moștenire nebănuită.

horoscop saptamanal, horoscop 20-26 mai, horoscop 2024

Află care sunt zodiile pentru care săptămâna începe cu bine.

[Sursa foto: Freepik]

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 mai 2024: Gemeni

Gemenii sunt extrem de sentimentali în această perioadă, iar începutul de săptămână îi face să se concentreze mai mult pe relațiile cu cei din jur, în special cu familia și copiii.

Acești nativi sunt vedetele săptămânii și vor avea parte de oportunități inedite, care nu se vor încheia însă duminică, ci pot să continue pe perioada unui an întreg. Este o perioadă foarte bună pentru Gemeni, care pot să aibă realizări pe toate planurile, în special în ceea ce privește viața de cuplu și cariera.

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 mai 2024: Rac

Racii au amânat ceva timp să se ocupe de problemele din casă, astfel că își propun ca în această săptămână să facă în sfârșit niște schimbări care se lăsau de mult așteptate. Totuși, unii nativi se pot confrunta cu o situație neprevăzută în gospodărie.

Racii vor să scape de un bagaj karmic și pot lua decizii extrem de importante după discuții deschise cu anumite persoane. În timp ce unii vor căuta să găsească un echilibru interior, alții vor doar să scape de lucrurile care îi frământă din ce în ce mai tare.

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 mai 2024: Leu

Mulți Lei sunt în deplasare în această perioadă, în special pentru locul de muncă. În timp ce unii pentru o perioadă scurtă, de doar câteva zile, pentru alți nativi se anunță chiar relocări în altă țară. Începând cu această săptămână, unii nativi își pun în practică ideile, proiectele la care se gândesc deja de ceva timp și în același timp depășesc anumite etape în care s-au simțit blocați, în special în ceea ce privește viața profesională.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

horoscop saptamanal, horoscop 20-26 mai, horoscop 2024

Horoscop pentru a patra săptămână din mai 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 mai 2024: Fecioară

Fecioarele sunt foarte preocupate de situația financiară zilele acestea. Pe lângă lipsa finanțelor, cu care o parte dintre acești nativi s-au confruntat în ultima perioadă, pot să apară și cheltuieli neprevăzute. Sunt și vești bune pentru acești nativi, care pot avea o schimbare drastică a vieții profesionale, de care nu sunt prea încântați în prezent. Este foarte important să acorde o atenție deosebită propunerilor care le ies în cale și să aleagă cât mai rațional posibil.

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 mai 2024: Balanță

Și Balanțele se concentrează pe partea financiară a vieții, însă pentru aceștia lucrurile arată mai bine. O parte dintre acești nativi se gândesc la investiții serioase, precum o casă. Nici nu este de mirare pentru că este perioada în care Balanțele se gândesc din ce în ce mai mult să își pună viața în ordine, astfel că ar putea să aibă parte și de o călătorie care îi va schimba profund pe acești nativi. Pentru unii este doar o vacanță, în timp ce alții se pot muta peste hotare, fie cu studiile, fie pentru o nouă traiectorie profesională.

Citește și: VIDEO: Cafeaua în oraș, plăcere indiferent de preț. Cât cheltuie românii pe zi pentru băutura preferată?

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 mai 2024: Scorpion

Pentru unii Scorpioni, săptămâna începe cu o mare dorință, să își repare relația de cuplu care a trecut prin modificări în ultima perioadă. Acești nativi pot trece prin transformări extrem de serioase, atât în ceea ce privește relația cu cei apropiați, cât și în privința banilor. Unii nativi ajung la anumite concluzii mult așteptate și aleg să tragă linie, după care se orientează spre altă persoană, altă carieră și chiar altă locuință, din dorința de a lăsa în spate anumite greșeli.

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 mai 2024: Săgetător

Săgetătorii sunt mai apropiați de cei dragi în această săptămână. Încep ziua de luni dornici de a sta la discuții cu prietenii. Unii nativi se îngrijesc de starea lor de sănătate în această perioadă, în timp ce alții plănuiesc să facă o schimbare în viața profesională. Spre deosebire de alți nativi, Săgetătorii nu se gândesc prea mult la bani, ci vor cu orice preț să aibă parte de mai mult timp liber, astfel că vor face tot ce le stă în putere pentru a-l obține cât mai repede.

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 mai 2024: Capricorn

Capricornii sunt extrem de concentrați pe carieră și pe evoluția din punct de vedere profesional. Se interesează din ce în ce mai mult de relațiile cu persoanele aflate în poziții de conducere și vor să facă impresie foarte bună. Unii nativi speră la o promovare importantă până la finalul primăverii, așa că încearcă să o obțină dovedind că sunt potriviți pentru poziția respectivă. În următoarea perioadă, unor nativi din această zodie poate să li se mărească mult volumul de muncă, pentru că vor să se perfecționeze, însă e important să nu uite să ia și pauze din când în când.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Alimentele care îți scad tensiunea arterială. Dieta recomandată de medici împotriva "ucigașului tăcut"

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 mai 2024: Vărsător

Vărsătorii vor din ce în ce mai mult să călătorească, astfel că pot planifica o vacanță în această perioadă. Începutul de săptămână îi face să se concentreze la locul de muncă mai mult decât de obicei. Perioada următoare aduce noi începuturi pentru Vărsători, care pot începe o nouă relație sau un proiect creativ, care le va aduce beneficii pe termen lung.

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 mai 2024: Pești

Peștii așteaptă să intre în posesia unor bani pe care îi așteaptă deja de ceva timp. Poate fi vorba despre un credit, o moștenire sau un bonus de la locul de muncă, care a fost amânat până acum din mai multe motive. În următoarea perioadă acești nativi se pot muta din locuința actuală, însă aleg o altă casă care nu este la mare distanță de cea pe care o au acum. Și ei se concentrează pe carieră, însă sunt mai mult interesați de o poziție mai înaltă pentru a-și consolida reputația, nu atât de mult pentru beneficiile financiare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si