Horoscop- Berbec

Berbecii au tendința de a exagera orice acțiune pe care urmează să o facă, mai ales atunci când vine vorba de viața de cuplu sau de vreun fost iubit. Nativii din Berbec sunt încăpățânați și nu vor să lase de la ei atunci când e vorba de răzbunare, chiar dată totul rămâne la stadiul de poveste.

Horoscop- Săgetător

Săgetătorii nu au darul de a dramatiza prin poveștile pe care le spun, ci prin acțiunile pe care le fac. Aceștia apelează la sporturi extreme, sau chiar au tendința de a dispărea complet din viața ta.

Citeste si: Horoscopul banilor pentru 2020. Problemele se vor ține scai de o zodie

Citeste si: Horoscop. Cel mai fericit cuplu din zodiac. Dragostea lor durează toată viaţa!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Previziuni generale. 2020, an de foc pentru unele zodii

Horoscop- Gemeni

Gemenii au și ei tendința să exagereze și să aibă cu comportament dus la extrem, mai ales atunci când vine vorba de oamenii cu care interacționează.

În cazul în care pari o amenințare pentru ei, indiferent de formă, Gemenii te vor elimina cu ușurință din viața lor.

Horoscop- Fecioară

Fecioarele obișnuiesc să dezvolte obsesii, iar asta înseamnă că acest comportament extrem este natural pentru ele. Nativii din Fecioară reușesc să treacă de la o stare la altă fără pic de efort.

Horoscop. Zodiile care duc totul la extrem
Horoscop. Zodiile care duc totul la extrem

Horoscop- Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt adepții sporturilor extreme, iar orice îi pune în pericol este atractiv pentru el. Scorpionilor le place sentimentul de nesiguranță și duc acest lucru la extrem.

Citeste si: Horoscop de sărbători. Vezi ce îți aduce anul 2020 și care sunt zilele tale norocoase

Horoscop- Taur

Nativii din Taur nu sunt dispuși să renunțe, iar pentru a obține ce își doresc sunt dispuși să facă orice. Cu toate că par calmi și raționali, Taurii pot trece cu ușurință la cealaltă extremă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si