Close sidebar
Close sidebar

Horoscopul evolutiei spirituale! Ce KARMA ai in functie de ZODIA in care te-ai nascut

Descopera cum Legea Karmei iti guverneaza semnul zodiacal, influentandu-ti starea de spirit, personalitatea, relatia cu partenerul sau viata profesionala.

L.F.,


DISTRIBUIE
acest articol

Berbec

Karma Berbecului are multe culori care denota agresivitate si impulsivitate. Este posibil ca acestea sa fie din cauza faptului ca nu isi exteriorizeaza sentimentele, preferand mai degraba sa ramana in lumea lui, insa avand certitudinea ca nimeni nu il raneste.

De cele mai multe ori Berbecul prefera sa poarte o masca in societate, fiindu-i teama de puterea pe care o pot avea cuvintele persoanelor din jurul sau.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Taur

Pentru Taur Karma acestuia se axeaza pe putere, Taurul fiind una dintre cele mai materialiste zodii. Viata profesionala este extrem de importanta pentru nativul din Taur deoarece acesta iubeste luxul, calatoriile, vacantele exotice si vrea sa aiba parte de tot ce este mai bun.

Bunul gust si dorinta de a se afirma sunt semnele caracteristice ale acestei zodii.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI