Horoscop de weekend 11-12 septembrie 2021 pentru toate zodiile

Berbec

Reputaţia ta la locul de muncă este grav zdruncinată în urma unui scandal. O să treacă o perioadă îndelungată până se liniştesc lucrurile, în planul profesional. Cei singuri trebuie să fie mai sociabili.

Taur

Mai multe lucruri cumpărate recent îţi acaparează toată atenţia. Nu mai găseşti lucruri în comun cu unii prieteni, care au un aer de superioritate faţă de tine.

În planul personal poţi avea surprize plăcute... de la cine nu te aştepţi.

Citeste si: Vremea la mare în weekendul 11-12 septembrie 2021: Mai punem sta la plajă?

Gemeni

O deplasare la munte sau la mare, alături de partenerul de viaţă sau familia o să te destindă. După o săptămână dificilă în care nu prea ai avut timp de nimic altceva în afară de sarcinile zilelor de lucru. O să fie benefica plecarea.

Rac

Eşti rănit sau dezamagit de o persoană dragă, în plan sentimental. O să îţi afecteze inclusiv concentrarea la locul de muncă. O perioadă de doliu trebuie să ai în viaţa ta, pentru a-ţi se limpezi trăirile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Horoscopul pentru weekendul 11-12 septembrie 2021
Horoscopul pentru weekendul 11-12 septembrie 2021

Leu

O revedere cu foşti colegi sau prieteni o să îţi aducă o energie pozitivă. Totuşi cineva din trecutul tău, îţi poate da semne că ar vrea ceva de la tine. Poate o discuţie calmă o să clarifice lucrurile.

Fecioară

Săptămâna vine cu noi sarcini sau o mutare nouă la locul de muncă. Lipsa de concentrare îţi poate aduce o serie mici probleme.

Mai multe documente importante, nu mai pot fi amânate.

Balanță

Poţi promi o ofertă nouă pentru un loc de muncă. Un drum lung nu mai poate fi amânat, deşi ţi-ai dori acest lucru. În planul personal, lucrurile sunt linistite.

Citeste si: 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie 2001. Vezi cronologia celui mai sangeros atentat terorist din istoria SUA

Scorpion

O vizită importantă îţi schimba toate planurile săptămânii. Nu poţi găsi scuze penibile pentru a amâna întâlnirea. În planul profesional poţi avea şansa de a semna un contract important.

Săgetător

Simţi că te-ai plafonat sau ai obosit... şi nu mai găseşti înţelegere acasă. Pot exista certuri în familie sau cu partenerul de viaţă. Supărările îşi vor face destul de des prezenta în această săptămână.

Capricorn

Mai mult sport în viaţa ta ar trebui să fie alegerea întâi a fiecare dimineţi. O dietă echilibrată şi o hidratare normală, ar trebui să îţi regleze problemele de sănătate şi cele ale greutăţii. În planul profesional poţi fi avansat în funcţie.

Vărsător

Problemele în familie nu se sting uşor şi trebuie să duci o luptă ca pe front.

Mentalităţile nu le poţi schimba uşor şi îţi este greu să accepţi că nu sunt de aceeaşi părere cu tine. În planul sentimental, unii nativi ai zodiei Vărsător pot întâlni marea dragoste!

Horoscopul pentru weekendul 11-12 septembrie 2021
Horoscopul pentru weekendul 11-12 septembrie 2021

Pești

Trebuie mereu să crezi în fapte şi nu în vorbe! Eşti total dezamăgit de nişte situaţii prezente, pe care ţi le inchipuiai într-o altă variantă. Lecţia acestei săptămâni este de a învăţa din greşeli şi a nu le repeta!

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Echipa națională a României, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si