În această săptămână, zodiile au parte de multă iubire și pasiune, iar valurile romantismului le cuprind la propriu. De Valentine's Day 2024 acești nativi vor experimenta sentimente intense și gesturi romantice foarte frumoase ce le vor aduce zâmbetul pe buze.

Este important ca fiecare zodie să fie atentă la oamenii din jurul lor și să se asigure că vor comunica deschis și sincer în relațiile pe care le au, conform horoscopului săptămânal pentru 12- 18 februarie 2024.

Horoscopul săptămânal pentru 12- 18 februarie 2024

Află ce-ți rezervă astrele în perioada 12- 18 februarie 2024, consultând horoscopul săptămânal.

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii, stirilekanald.ro: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

horoscop dragoste

Află ce-ți rezervă astrele în perioada 12 - 18 februarie 2024, consultând horoscopul săptămânal.

[Sursa foto: iStock]

Berbec

Berbecii vor simți o creștere nivelului de iubire pe care-l simt în această săptămână, iar Valentine's Day 2024 le aduce o energie specială în viața lor amoroasă. Este posibil ca această zodie să întâlnească o persoană nouă și să aibă parte de momente romantice cu actualul partener.

Este important să nu se arunce dintr-o relație în alta și să nu fie impulsivi. Totodată, sentimentele celor din jurul lor nu ar trebui neglijate și ar putea crea anumite tensiuni în relațiile cu ceilalți. Este o bună ocazie pentru a se cunoaște mai bine.

Taur

Nativii zodiei Taur vor avea parte de sentimente profunde în săptămâna 12- 18 februarie 2024, conform horoscopului săptămânal. Unele conexiuni emoționale profunde se pot lega, mai ales de Valentine's Day, atunci când iubirea poate ating ecote maxime.

De la gesturi romantice și până la cadouri spontane și incredibile, zodia Taur poate avea parte de cele mai frumoase surprize. Pot apărea unele neînțelegi legate de modul în care acești nativi comunică, dar este important să își exprime trăirile și emoțiile clar.

Gemeni

Gemenii au parte de o săptămână minunată, cu surprize plăcute și aventuri romantice. Valentine's Day 2024 vine cu oportunități multiple de a întâlni persoane noi și de a ieși din zona de confort. O persoană specială poate apărea în viața acestor nativi.

Totodată, în această perioadă, au ocazia de a-și consolida legăturile deja existente în jurul lor, însă dacă simt nevoia de a explora pe parte sentimentală, poate ar trebui s-o facă. Cu toate acestea, trebuie să fie mereu atenți să nu rămână cu inima frântă. Tendința lor de a se plictisi rapid poate afecta relațiile acestor nativi.

Rac

Zodia Rac va simți cum iubirea le inundă corpul în această săptămână, iar ziua de Valentine's Day le poate aduce oportunități noi prin care să-și exprime afecțiunea față de cei dragi lor. Este foarte posibil ca acești nativi să se simtă mai sensibili în această perioadă..

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sunt mai strâns legați emoțional de persoana iubită și au ocazia de a-și consolida legăturile existente cu aceasta. Este important ca zodia Rac să fie atentă la tendința sa de a fi poate prea protectoare și posesivă.

Citește și: Când este Lună Nouă în februarie 2024 și cum zodiile afectate?

Leu

Nativii zodiei Leu sunt în centrul atenției în săptămâna 12-18 februarie 2024 și se lasă purtați de valul romantismului. În ziua de Valentine's Day. Aceasta poate fi o ocazie perfectă pentru a străluci cu adevărat în ochii persoanei iubite.

Cu siguranță, zodia Leu se va simți perfect în această perioadă. Este important ca această zodie să nu ignore nevoile persoanei de lângă ei. Orice s-ar întâmpla, este bine să le asculte trăirile și sentimentele.

zodia leu

Horoscopul săptămânal pentru 12-18 februarie 2024 ne spune că zodia Leu se va simți iubită de Valentine's Day 2024.

[Sursa foto: iStock]

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de o săptămână bună și se vor concentra în mare parte pe comunicarea cu cei din jur și pe construirea unor relații stabile și sănătoase cu aceștia. Valentine's Day 2024 le-ar putea aduce unele răspunsuri la întrebările pe care le au.

Acești nativi vor fi deschiși, dar nu trebuie să fie foarte deschiși. Trebuie să aibă grijă să nu devină prea pretențioși în această perioadă și să conștientizeze că orice gest, oricât de mic, contează, în relația lor.

Balanță

Balanțele vor avea parte de romantism și armonie alături de persoana iubită, iar Valentine's Day 2024 va fi ocazia perfectă pentru ca acești nativi să se bucure de relația lor din plin. Pot avea parte de momente intime și oportunități de a-și exprima afecțiunea în moduri creative și își pot crea amintiri superbe alături de partener.

Cu toate acestea, este important ca Balanțele să nu se lase pradă cuvintelor cele mai frumoase pentru că unele lucruri nu sunt mereu ceea ce par a fi.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o săptămână intensă din punct de vedere emoțional, însă ei trec prin momente dificile. Greșelile trecutului îi pot urmări în această perioadă și ar fi bine să își exprime cele mai profunde sentimente cu persoana iubită. Este important să își ceară scuze dacă au greșit în relația cu aceasta.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Este important ca această zodie să se uite mai puțin la sine și mai mult la persoana de lângă ei, deoarece sunt pe cale să piardă o persoană specială în viața lor. Este un moment potrivit pentru a face sacrificii mari pentru a-și exprima iubirea față de această persoană.

Săgetător

Săgetătorii sunt gata să își comunice o dorință puternică către univers, iar acesta chiar o va asculta. De Valentine's Day este perioada perfectă pentru ca această zodie să-și exprime dragostea și aprecierea față de persoana iubită și să caute noi oportunități pentru a o face să se simtă ca acasă.

Este foarte posibil ca această zodie să fie atrasă de persoane noi, pe de altă parte, persoane care sunt total diferite de ea. Este important să nu se abată de la drumul lor alături de partener și să nu îi frângă inima.

zodia sagetator

Horoscopul săptămânal pentru 12-18 februarie 2024 ne spune că zodia Săgetător va avea parte de o săptămână minunată.

[Sursa foto: iStock]

Capricorn

Capricornii vor avea parte de o săptămână interesantă și se vor concentra pe stabilitate în relația pe care deja o au sau, dacă nu o au, vor încerca să își facă una. Este important să nu tragă de o persoană dacă aceasta nu își dorește o poveste de iubire alături de ei.

Este indicat să își găsească activități frumoase pe care să le facă chiar și de unii singuri pentru a învăța lucruri noi și pentru a nu se afunda în tristețe. Este benefic pentru ei să nu devină prea rigizi, deoarece nu va ieși nimic bun din asta.

Vărsător

Zodia Vărsător poate trece printr-o perioadă foarte dificilă în viața sa, dar îngerul său păzitor este întotdeauna acolo pentru a o ajuta la necaz. Este important să se bucure de lucrurile mici din jurul lor și să își ridice standardele în această perioadă.

Persoana iubită care le-a frânt inima le poate face o surpriză relativ plăcută. Este un moment în care această zodie va avea o decizie importantă de luat. Este o perioadă importantă în viața lor și trebuie să o gestioneze cu atenție.

Pești

Peștii vor avea parte de o săptămână inedită în care vor reuși să se conecteze cu intuiția lor și să se simtă speciali. Ziua de Valentine's Day le poate aduce acestora momente magice în viața lor și îi poate face să se simtă cu adevărat bine.

Este important ca această zodie să nu devină prea visătoare și să nu își neglijeze responsabilitățile din viața de zi cu zi. Este bine să pornească la drum în această săptămână cu inima și sufletul deschise pentru a avea parte de bucurii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si