Începem săptămâna cu planeta Mercur, în semnul balanță. Sunteți deschiși să negociați, să mediați anumite conflicte, să fiți mai diplomați și să transmiteți informațiile cu eleganță. În dragoste cheia succesului este comunicarea.

Leu și Vărsător

Pe sectorul iubirii, leii și vărsătorii vor lua decizii importante. Aveți argumente clare pentru deciziile voastre acestea sunt acceptate validate și susținute.”

Taur și Scorpion

Răsturnări de situație pe sectorul iubirii pentru tauri și scorpioni. Aveți nevoie de o persoană care să medieze conflictele din viața voastră. Poate că ar fi bine să cereți ajutorul unei persoane de încredere.

Berbec și Balanță

Berbeci și balanțele au o săptămână interesantă pe sectorul financiar. Semnați contracte importante și veți avea undă verde pentru proiectele voastre care să vă crească veniturile.

Rac și Capricorn

Pe sectorul profesional, racii și capricornii au parte de amânări întârzieri. Poate că este cazul să priviți mai atent în jurul vostru, deoarece sunt persoane care vă pun bețe în roate. Vă blochează la cine nu vă așteptați.”

Pește și Fecioară

Pe sectorul sănătății, peștii și fecioarele vor să facă schimbări. Este momentul să aveți un consilier care să vă ghideze în nutriție și către o viață mai sănătoasă.

Gemeni și Săgetător

Sănătatea este vulnerabilă pentru gemeni și săgetători. Gândurile pozitive ar putea să vă ajute. Nu lăsați persoanele din jurul vostru să vă tragă și să vă țină într-o energie negativă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si