În această săptămână planeta Venus, planeta iubirii, revine în mers direct. Este o veste bună, astfel reușiți să socializați mai bine și să vă apropiați de persoana iubită, fără probleme, fără conflicte, în schimb, Jupiter, marele benefic își începe retrogradarea. E momentul să reanalizați filozofia de viață, să reanalizați nevoia de siguranță și securitate financiară și emoțională.

Rac și Capricorn

Pe sectorul sentimental, racii și capricornii sunt orientați să rezolve anumite probleme cu persoane din trecut, vă deschideți sufletul și iertați.

Berbec și Balanță

În dragoste, berbecii și balanțele sunt predispuși la solitudine, aveți nevoie să vă puneți ordine în gânduri înainte de a lua decizii pe sectorul iubirii, un sector foarte important pentru voi.

Gemeni și Săgetător

Pe sectorul financiar gemenii și săgetătorii au parte de expansiune, luați anumite decizii care vă ajută să creșteți într-un mod neașteptat. Faceți surprize celor dragi.

Leu și Vărsător

Leii și vărsătorii sunt deschiși să experimenteze o mulțime de lucruri. Aceste experiențe ar putea să vă coste o mulțime de bani. Fiți atenți la buget și nu depășiți măsura.

Taur și Scorpion

Sectorul sănătății este bine aspectat pentru nativi tauri și scorpion. Reușiți să vă alocați corect resursele și duceți mai mult timp pentru sport și îngrijirea corpului vostru.

Pești și Fecioară

Sectorul sănătății este vulnerabil pentru pești și fecioară. Aveți grijă să nu faceți presupuneri și să nu exagerați atât în alimentație, dar și în alte sectoare ale vieții voastre.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si