Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Horoscopul săptămânii 14 august - 20 august: Pe sectorul iubirii, zodia Leu are parte de o experiență inedită

În această săptămână avem parte de o energie deosebită, lună nouă în Leu. Este momentul perfect să fiți creativi și să vă ocupați de dezvoltarea personală. Vibrația săptămânii este cifra 6 și vă îndeamnă să fiți mai uniți și deschiși pentru proiecte noi. Iată ce surprize au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte.

Redactia Stirile Kanal D,

Horoscopul săptămânii 14 august - 20 august: Pe sectorul iubirii, zodia Leu are parte de o experiență inedită

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În această săptămână suntem binecuvântați cu energie deosebită, lună nouă în Leu. Este momentul să fiți creativi și să vă uitați în sufletul vostru. Autenticitate, originalitate, dezvoltare personală, încredere de sine, reușiți să vă deschideți inima, să primiți în viața voastră energie pentru a crea viața visurilor voastre.

Leu și Vărsător

Pe sectorul iubirii, leii și vărsătorii au partea de experiențe inedite. Poate să fie vorba despre un cadou, o surpriză, o cină romantică sau poate chiar o vacanță deosebită.

Rac și Capricorn

Pe sectorul iubirii, racii și capricornii vor căuta să aducă armonia, însă, echilibrul și armonia sunt greu de găsit în aceste zile. Poate că vă simțiți singuri, neînțeleși și de ce nu, dezamăgiți de acțiunile partenerilor.

Pești și Fecioară

Fecioarele și peștii au o săptămână cu rezultate extraordinare pe sectorul banilor, oportunități și șanse prin care să vă arătați talentele, creativitatea și originalitatea.

Vă dezvoltați și vă bucurați împreună cu echipa voastră.

Taur și Scorpion

Taurii și scorpionii reușesc să prioritizeze sarcinile, însă, prioritizarea acestora ar putea să vă aducă anumite presiuni. În plus, poate chiar anumite discuții suplimentare care vă încarcă psihic, dar și emoțional. Încercați să vă delegați din sarcini.

Balanță și Berbec

Pe sectorul sănătății, balanțele și berbecii au parte de înviorare, de o energie extraordinară, vitalitate.

Puteți să împărtășiți cu ceilalți starea voastră de bine pentru că aveți puterea de a-i motiva, de a inspira. Rezultate bune pe sectorul sănătății.

Gemeni și Săgetător

Pe sectorul sănătății, primesc atenționări gemenii și săgetători. Chiar dacă sunteți în vacanță încercați să evitați excesele. Aproximați nevoile sufletului cu nevoile corpului și încercați să păstrați echilibrul. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI