Începem săptămâna cu mercur în mers direct, dar și cu luna în creștere. Aceste energii sunt minunate, pentru planurile voastre. Aveți mintea limpede, dar și încredere în tot ceea ce v-ați propus atât pe plan personal, dar și profesional.

Berbec și Balanță

Pe sectorul iubirii, berbecii și balanțele au o săptămână neașteptată. Surprize din partea partenerilor, dar și anumite răsturnări de situație care ajută cuplul.

Mai mult romantism și pasiune.

Scorpion și Taur

Taurii și scorpionii reușesc în dragoste să ajungă la un echilibru. Chiar dacă este greu, sunt tensiuni, echilibrul se așează. De asemenea, în această săptămână vin către voi informații care vă ajută.

Gemeni și Săgetător

Pe sectorul financiar și profesional, gemenii și săgetătorii au o săptămână bună pentru a semna cu parteneri sau cu diverși colaboratori. De asemenea, reușiți să aveți anumite acorduri, avize pe care le-ați așteptat de mult.

Rac și Capricorn

Racii și capricornii au o săptămână aglomerată din punct de vedere financiar, multe cheltuieli poate chiar amânări. Este important să vă bazați pe propria putere.

Leu și Vărsător

Leii și vărsătorii au o săptămână bună pe sectorul sănătății. Rezultatele medicale sunt mult mai bune decât vă așteptați.

Decideți să ieșiți mai mult în natură și să consumați și mai multe legume.

Pește și Fecioară

Nativii pești și fecioară au o săptămână aglomerată. Nu reușiți să aveți mai multă grijă de voi, iar acest lucru poate să aducă repercusiuni. Atenție cu sănătatea și atenție și cu starea voastră interioară.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si