În această săptămână avem multe evenimente astrale. Soarele își începe tranzitul în Scorpion, Mercur este tot în Scorpion și investighează, cercetează. Este ușor bănuitor și se formează pe cer și o lună plină, lună plină cu eclipsă parțială în Taur. Această eclipsă vine să închidă anumite capitole, să elibereze anumite lucruri din viețile voastre, să vă ajute să creșteți și să evoluați. Este o săptămână intensă, spectaculoasă, cu multe răsturnări de situație, imprevizibil și o agitație pentru unii.

Taur și Scorpion

Pe sectorul iubirii, taurii și scorpionii au parte de schimbări. Este momentul să luați anumite decizii care să vă schimbe viața. Veți simți ceea ce trebuie să faceți, care este calea voastră.

Leu și Vărsător

Pe sectorul emoțional, leii și vărsătorii au parte de schimbări neașteptate. Poate că este momentul să vă uitați mai atent în relația voastră, nu ați văzut anumite lucruri, secrete ies la suprafață.

Rac și Capricorn

Din punct de vedere profesional și financiar, racii și capricornii primesc recompense. Este momentul să fiți lăudați, să fiți pe scenă și să primiți mai mulți bani.

Berbec și Balanță

Zona profesională este afectată pentru berbeci și balanțe. Mai multă atenție la superiorii voștri. De asemenea, acordați atenție și relațiilor cu colegii. Sunt cheltuieli neașteptate, dar veți reuși să faceți față tuturor provocărilor.

Gemeni și Săgetător

Vești bune pe sectorul sănătății pentru gemeni și săgetători. Rezultate mai ales după eforturi susținute. Mai multă dietă în continuare, mai multă mișcare și entuziasm în fața vieții.

Fecioară și Pești

Pe sectorul sănătății au nevoie de mai multă precauție și introspecție fecioarele și peștii, poate că nu ar strica să vă ascultați mai des intuiția.

O stare bună în interior este și o stare bună în exterior.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si