Săptămâna aceasta avem un eveniment improtant, lună plină în berbec, atenție, mai ales că pot apărea tensiuni și conflicte în zona relațiilor. Ascultați-vă cât mi mult intuiția și aveți cât mai multă răbdare. 

Berbec și Balanță

Berbecii și balanețele au o săptămână interesantă din punct de vedere relațional. Stați mult mai bine în iubire, angajamente pe care vi le luați împreună cu partenerii.

Rac și Capricorn

Racii și capricornii depun eforturi considerabile pentru a găsi echilibrul în viața de cuplu. Pe alocuri reușiți, dar mai sunt anumite situații care ies la suprafață și vă stârnesc emoții.

Taur și Scorpion

Din punct de vedere financiar și profesional, taurii și scorpionii reușesc să aducă în viața lor șanse și oportunități la care nu se gândes. Este important să bateți fierul cât e cald.

Leu și Vărsător

Pe sectorul profesionarl, leii și vărsătorii sunt dispuși să facă anumite compromisuri. Pe termen lung există posibilitatea să vă doară aceste compromisuri. Mare grijă la sacrificii dacă este vorba de o perioadă mai lungă.

Fecioară și Pești

Fecioarele și peștii au o săptămână bună pe sectorul sănătății.

Reușiți prin remedii naturiste să vă vindecați și să aveți o stare de bine pe care o împărtășiți și cu cei din jur.

Gemeni și Săgetător

Gemenii și săgetătorii au o săptămână intensă și provocatoare pe sectorul sănătății. Veștile nu sunt grozave, însă, aveți o fărâmă de speranță. Poate ar trebui să vă schimbați atitudinea în fața vieții.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si