Close sidebar
Close sidebar

Horoscopul săptămânii 3- 9 aprilie 2023. Cum se anunță prima săptămână din aprilie pentru nativi?

Horoscopul săptămânii 3- 9 aprilie 2023. Prima săptămână din aprilie aduce schimbări mari nativilor din zodiac. Vezi aici ce perioadă anunță astrele pentru fiecare.

Laura Macovei,

Horoscopul săptămânii 3- 9 aprilie 2023. Cum se anunță prima săptămână din aprilie pentru nativi?

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Horoscopul săptămânii 3- 9 aprilie 2023. Cum va fi prima săptămână din aprilie pentru nativii din zodiac?

Berbec

Ești aproape gata să investești într-un proiect de suflet. Acest lucru presupune să începi deja pregătirile, adică să cumperi instrumentele necesare, să faci angajări sau să mergi la un curs de perfecționare. 

Taur

La locul de muncă au loc unele schimbări, astfel că, în domeniul tău, pot avea loc unele ajustări majore, însă nu ai de ce să-ți faci griji.

Totuși, poți lua în considerare să îți postezi CV-ul pe o platformă de recrutare. 

Gemeni

Îți poți vedea viitorul, iar acesta sună bine. De asemenea, ai putea primi un mesaj divin. Astfel, vei ști exact ceea ce ai de făcut în continuare. 

Rac

Deși ești dedicat job-ului tău și îți place ceea ce faci, beneficiile nu sunt pe măsura așteptărilor tale.

Trebuie să știi că talentele tale sunt la mare căutare și nu ar trebui să excluzi posibilitatea unei noi aplicări. 

Leu

Ai putea primi o propunere de călătorie de la cineva apropiat. Îți dorești să mergi, însă nu știi cum să-ți gestionezi bugetul. Cu toate acestea, gândește-te bine, deoarece poate fi o oportunitate unică în viață.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Horoscop 1 aprilie 2023. Zodiile care reușesc să depășească toate obstacolele care le ies în cale!

Fecioară

Încerci să schimbi ceva la tine și mai ales să lași de-o-parte obiceiurile toxice. Astfel, în viața ta ar putea avea loc niște schimbări majore.

Balanță

Vrei să faci o investiție, însă presupune un domeniu nou pentru tine. Acest lucru îți va pune la încercare răbdarea, așa că fii foarte atent la acțiunile tale.

Scorpion

Te gândești foarte mult la ideea de a conviețui cu o altă persoană. Vorbești cu cei apropiați despre cât de mult ți-ar transforma asta viața și relația în sine.

Săgetător

Vrei să arăți cât mai bine fizic. Astfel, îți urmărești creșterea flexibilității, mobilității și a forței. Te-ai înscris la o sală de sport sau poate chiar ai un antrenor personal.

Capricorn

Deși ai putea cheltui o sumă măricică pe un nou gadget, mai bine ai pune banii de-o-parte pentru o vacanță bine meritată. 

Vărsător

Acasă ar putea avea loc o schimbare majoră, deoarece vei lua în calcul o mutare. Deși e posibil să nu se realizeze imediat această acțiune, nu vrei să mai rămâi prea mult în actuala locuință.

Citește și: Horoscop de weekend 1-2 aprilie 2023. Perioadă extrem de bună pentru aceste zodii

Pești

Horoscopul săptămânii 3- 9 aprilie 2023. Cum se anunță prima săptămână din aprilie pentru nativi?

[Sursa foto: PixaBay]

Nu mai crezi tot ce transmite presa și alegi să te bucuri de momentele fericite. Astfel, ești mult mai pozitiv și atragi doar energii frumoase în jurul tău, eliberându-te de negativism.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI