În această săptămână Venus, planeta iubirii, își începe transitul în Fecioară. Sunteți concentrați să monetizați, să faceți bani. Sunteți mult mai harnici și gospodari. Iar în dragoste, poate că ochiul critic iese la suprafață. Fiți mai darnici cu complimentele.

Fecioară și Pește

Fecioarele și peștii reușesc în această săptămână să-și îmbunătățească relația. Comunicarea este foarte importantă. Ajungeți la un numitor comun după discuții îndelungate.

Faceți planuri pentru viitor și vă apucați de treabă.

Gemeni și Săgetător

Gemenii și săgetătorii au parte de confruntări în viața de cuplu. Poate că sunteți criticați sau vi se aduc reproșuri, însă, ascultați-vă intuiția și apoi luați decizii.

Rac și Capricorn

Pe sectorul financiar, nativii rac și capricorn au mult spor. Productivi, eficienți și foarte harnici. Reușiți atât acasă, dar și la locul de muncă. Sunt sarcini în plus, dar faceți față cu brio.

Berbec și Balanță

Pe sectorul profesional și financiar, berbecii și balanțele sunt atenționați. Aveți mai multă grijă cu superiorii deoarece există posibilitatea să omiteți anumite lucruri și să apară erori în munca voastră.

Taur și Scorpion

Pe sectorul sănătății, taurii și scorpionii au multă energie, vitalitate, stare de bine.

Poate chiar îi molipsiți pe cei din jur cu sănătatea voastră și cheful de viață.

Leu și Vărsător

Leii și vărsătorii sunt foarte sensibili, atât la emoțiile celor din jur, dar și la anumite situații pe care nu le pot controla. Iar aceste emoții ar putea să aducă probleme de sănătate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si