Horoscopul zilei de 29 februarie 2024 ne spune care sunt nativii care vor avea parte de clipe minunate alături de cei dragi, dar și cât noroc vor avea în această zi.

Având în vedere că 2024 este an bisect, iar ziua de 29 februarie este „în plus”, norocul acestor zodii este imprevizibil.

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024 pentru toate zodiile

Află ce-ți rezervă astrele pe data de 29 februarie 2024 consultând horoscopul zilnic.

Consultă horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii, pe stirilekanald.ro: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

horoscop zilnic

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024 ne arată care sunt zodiile care au noroc.

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: VIDEO- Horoscopul săptămânii. Aceste zodii vor avea parte de o săptămână plină de schimbări

Berbec

Berbecii se simt în largul lor în această zi și sunt, într-adevăr, binecuvântați. Norocul poate fi de partea lor dacă această zodie este atentă la detalii. Este bine să se folosească de energia pe care o au și de circumstanțele date în jurul lor.

Zodia Berbec are undă verde pentru rezolvarea unor aspecte importante din viața lor, iar acest lucru se datorează faptului că în această zi pot fi puțin mai liberi.

Pot avea timp de pasiunile lor, dar și de munca de zi cu zi. Este bine să se folosească de toate atuurile lor.

Taur

Taurii se simt excelent în această zi de joi și au energia să își rezolve unele probleme din trecut. Vor întâlni persoane noi în viața lor și chiar vor fi surprinși plăcut de unele dintre ele. Este bine să își creeze noi prietenii și să își dorească să evolueze.

Totul stă în mâinile lor în această zi, iar norocul lor depinde foarte mult de disponibilitatea lor de a se aventura în noi situații. Vor simți cum se conectează cu cei din jurul lor, iar acest lucru îi face să își continue călătoria spre succes.

Gemeni

Zodia Gemeni este ancorată în prezent și își dorește tot ce este mai bun pentru propria persoană. Energia sa vibrantă îi dă posibilitatea de a evolua rapid în multe privințe în această zi și tot ce află le poate fi de ajutor pe parcurs.

Oportunitățile lor sunt limitate în această zi, dar inteligența și devotamentul lor îi va purta pe culmile succesului. Chiar dacă nu va veni totul în această zi către ei, în următoarea perioadă se pot aștepta să aibă parte de momente unice.

Rac

Racii sunt sensibili în această zi și își arată disponibilitatea emoțională față de oamenii cei mai apropiați de lângă ei. Sunt dispuși să ajute și să se implice în multe situații, dar ar trebui să aibă grijă la tendința de a se preocupa prea mult de problemele altora.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ei tind să fie posesivi în această zi, lucru care nu le face multă cinstă în ceea ce vor să realizeze pe viitor. Este bine să se autosusțină și să încerce să învețe tot ce este mai bun de la oamenii din jur. Norocul poate veni peste ei atunci când se așteaptă mai puțin.

zodia rac

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024 ne spune despre zodia Rac că aceasta poate avea noroc într-un moment total neașteptat.

[Sursa foto: Freepik]

Leu

Leii strălucesc în drumul lor spre succes și au parte de admirația celor de lângă ei. În această zi este bine să se concentreze pe obiectivele lor, iar lucrurile bune vin de la sine. Talentele și abilitățile lor profesionale și nu numai îi poate propulsa către cele mai bune rezultate.

În a doua jumătate a zilei pot experimenta sentimente unice pentru o persoană, iar intensitatea cu care simt anumite lucruri îi determină să ia atitudine în privința unor aspecte. Este bine să își comunice emoțiile cât mai clar.

Citește și: Horoscopul lunii martie 2024: Zodiile care au parte de un început de primăvară magnific. Sufletul lor înflorește odată cu natura

Fecioară

Fecioarele se simt motivate să facă lucruri noi în această zi și se pare că nimic nu le poate sta în cale. Dorința lor de a evolua se poate întâlni cu o ocazie minunată de a-și crea propriul noroc pe mai departe.

Progresele pe care le fac în proiectele în care sunt ancorate vor fi remarcate, iar laudele vor veni către ele atunci când se așteaptă mai puțin. Chiar și așa, este bine să fie atente la tendința de a face totul perfect, deoarece acest lucru nu se poate.

Balanță

Balanțele simt armonie și echilibru în această ultimă zi din lună. Ei au capacitatea de a rezolva conflictele celor din jur, dar și libertatea de a face unele alegeri. Este bine să fie atenți la unele lucruri pentru a putea face față provocărilor zilei.

Nu ar trebui să fie indeciși în acestă zi pentru că au șansa să piardă anumite lucruri. Este important faptul că au doar de câștigat dacă se implică sută la sută în munca pe care o desfășoară. Pot primi un cadou special la finalul zilei.

Scorpion

Scorpionii se simt puternici și hotărâți să ia anumite decizii. Deși mintea le spune un lucru, în această zi ei vor gândi, mai degrabă, cu inima. Nu este un lucru rău, însă tot ceea ce fac ar trebui să facă bine.

Nu ar trebui să se mintă cu privire la anumite aspecte ale vieții lor, iar fiecare schimbare în bine ar trebui luată ca atare, fără a pune întrebări suplimentare. Sunt îndrăzneți și își asumă sentimentele în fața celor din jur.

Săgetător

Săgetătorii se simt optimiști și sunt aventuroși în această perioadă. Totuși, ziua de 29 februarie 2024 vine cu noutăți în viața lor, dar și cu posibilitatea de a evolua într-o direcție dorită de ei. Este bine să nu fie impulsivi și să nu ignore sfaturile celor de lângă ei în unele privințe.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Această zodie ar trebui să fie deschisă către a face compromisuri, iar odată ce și-au luat deciziile ar trebui să știe că nu mai există cale de întoarcere. Chiar și așa, nativii Săgetători au o stare generală bună în această zi de joi.

Capricorn

Capricornii au parte de o zi mai atipică și acest lucru se întâmplă din cauza unor evenimente trecute. Este important să își dea seama unde este locul lor și lângă cine ar trebui să stea pentru a face în așa fel încât lucrurile să meargă bine în viața lor.

Nu ar trebui să se neglijeze și ar trebui să ia deciziile cu inima în această zi. Intuiția lor nu minte, însă lumea din jurul lor ar putea avea intenții ascunse. Este foarte bine să țină capul sus și să treacă prin orice situație cu zâmbetul pe buze.

Citește și: VIDEO- Anul Dragonului de Lemn vine cu surprize. Cum vor fi afectate zodiile și la ce trebuie să se aștepte fiecare nativ în parte?

zodia capricorn

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024 ne spune despre zodia Capricorn că ar trebui să se pună pe primul loc.

[Sursa foto: Freepik]

Vărsător

Vărsătorii se simt creativi și își lasă imaginația să plutească, dar se folosesc cu simț de răspundere de aceasta. În această zi, încrederea în forțele proprii ajunge la o intensitate maximă, lucruri care îi face să își vadă atuurile și să le valorifice.

Putem spune, așadar, că zodia Vărsător  este foarte norocoasă. Pot obține ceva ce și-au dorit de mai mult timp. Vor întâlni o persoană specială după mai mult timp și vor avea libertatea de a-și exprima emoțiile exact așa cum sunt ele.

Pești

Peștii simt că au o legătură specială cu o persoană de lângă ei în această zi. Horoscopul complet  ne spune că această zodie este emoționată pe parcursul zilei de joi și că ar fi bine să nu își dezvăluie intențiile celor din jurul lor.

Tendința lor de a face lucruri impulsive va persista pe parcursul zilei, dar ar fi bine ca unele obiceiuri mai nepotrivite să le înlocuiască cu unele care le aduce bucurie și bunăstare. Norocul lor depinde de ei în această zi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si