Horoscop 31 decembrie 2023. Vești minunate în ultima zi din an. Află ce au pregătit astrele pentru nativi.

Iată horoscopul complet pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec

Berbecii încheie anul cu o veste bună la locul de muncă, primită chiar în prima parte a zilei. Se pare că Moș Crăciun v-a lăsat daruri și pentru noul an, când vă așteaptă o promovare sau o mărire de salariu.

Taur

Taurii petrec ultima zi din an departe de casă și de confortul propriu. Acest lucru pare că vă irită, dar astrele vă recomandă să nu vă stricați ultima zi din acest an productiv. Spre seară este posibil să primiți un telefon care să vă schimbe planurile, în bine.

Gemeni

Nativii din gemeni se bucură de o zi fascinantă încă de dimineață. Toată ziua se pare că primiți laude și complimente de la persoanele dragi. Spre seară, înainte de trecerea în noul an simțiți nevoia să mulțumiți, la rândul vostru, oamenilor dragi.

Citește și: Cad bani din cer în 2024 pentru această zodie norocoasă

semn zodiacal gemeni

Horoscop 31 decembrie 2023 Gemeni

[Sursa foto: istockphotos]

Rac

Racii așteaptă cu nerăbdare intrarea în noul an. Petreceți ultima zi din acest an alături de parter, iar seara de Revelion vă prinde fericiți și recunoscători pentru ce aveți.

Abia așteptați schimbările care vor veni în 2024.

Leu

Leii încep ziua cu planuri mărețe. Aflați în vacanță, nativii se gândesc să petreacă într-un mod excentric. Primiți vești bune din partea prietenilor, care vă acceptă ideile de distracție.

Fecioară

Fecioarele sunt indecise ce să poarte la petrecerea de Revelion. Nu știți la cine să apelați și vă lăsați ghidați de instinct, care nu v-a dezamăgit niciodată.

Se pare că o să faceți alegerea potrivită și o să începeți anul cu dreptul, fiind în atenția tuturor.

Balanță

Balanțele petrec ultima zi din 2023 pe drumuri, la cumpărături. Când credeați că totul e pus la punct, se pare că primiți o veste că musafiri s-ar putea înmulți. Agitația vă copleșește însă primiți ajutor din partea partenerului.

Scorpion

Scorpionii se bucură de ultima zi din acest an, alături de familie. Nativii se înconjoară de energie bună, iar veștile și entuziasmul familiei pentru următorul an, le induce nativilor o stare de bine. Spre finalul serii, o să aduceți, la rândul vostru, vești bune pentru cei din jur.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop dragoste 2024: Cea mai bună perioadă din punct de vedere amoros pentru aceste zodii

semn zodiacal scorpion

Horoscop 31 decembrie 2023 Scorpion

[Sursa foto: istockphotos]

Săgetător

Săgetătorii încep ziua cu o veste mult așteptată. Pe plan personal, totul merge ca pe roate, iar ce oferiți, atrageți. Se pare că veste bună primită de dimineață vă dă o stare de bine pe parcursul zilei.

Capricorn

Capricornii încep și termină ziua, petrecând. Petrecerea începe de acasă și pare că se termină la prieteni. Sunteți pe aceeași lungime de undă cu difracția, iar veștile bune nu contenesc să apară. Fie cei mai buni prieteni s-au cuplat, fie o să fiți mătușică/unchi, fie o să plecați în vacanță.

Vărsător

Vărsătorii pornesc la drum în această zi pentru a-i prinde anul nou în plimbare. Este posibil ca planul să funcționeze și să începeți să plănuiți deja următoare vacanță, fiind deja în drum spre destinația de Revelion.

Citește și: Pe ce dată începe Anul Nou Chinezesc în 2024? Horoscop complet pentru Anul Dragonului din Lemn

semn zodical varsator

Horoscop 31 decembrie 2023 Varsator

[Sursa foto: istockphotos]

Pești

Nativii din Pești termină acest an cu dreptul. Înainte de momentul trecerii în noul an, Peștii se pare că primesc mult așteptata veste, iar dorința lor din 2023 pare să se fi îndeplinit. Sunteți oarecum sceptici și așteptați ca agitația momentului să treacă pentru a putea verifica veridicitatea veștii primite.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si