Close sidebar
Close sidebar

Horoscopul zilei de marți, 22 iunie 2021. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop, 22 iunie 2021. Marți va fi o zi bună din punct de vedere financiar, însă va fi o zi destul de tensionată. Atenție mare la conflictele din casă sau de la locul de muncă.

Andreea Bolocan,

Horoscopul zilei de marți, 22 iunie 2021 [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Horoscopul zilei de 22 iunie 2021 anunță îmbunătățiri la capitolul finanțe, mai ales pentru zodia Taurului.

Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec va fi o zi destul de tensionată la locul de muncă, însă nici în plan sentimental lucrurile nu vor sta altfel. Este posibilă apariția unei certe cu o persoană de sex feminin, dă dovadă de diplomaţie şi nu lăsa această ceartă să degenereze.

Cu toate acestea, te poţi pregăti şi pentru surprize sau lucruri neaşteptate.

Taur

Taurii vor avea o zi frumoasă care poate deveni prosperă. Şefii de la locul de muncă sunt cu ochii pe tine, iar dacă te remarci s-ar putea să primeşti un salariu mult mai bun. Poţi face bani şi dacă începi o activitate nouă sau o acţiune care să îţi aducă alte venituri.

Citeste si: Jupiter retrograd în Pești 2021 (20 iunie- 28 iulie). Cum te influentează tranzitul lui Zeus la romani

Gemeni

O zi destul de ocupată pentru nativii zodiei Gemeni. Marți va fi una dintrre acele zile în care ai foarte multe acte de rezolvat. Este posibil ca aceste acte să aibă legătură cu banca sau alte tipuri de hârtii.

Vei avea grijă şi de banii partenerului, cu care te vei sfătui pentru a face o investiţie. Poate e timpul să vă cumpăraţi o casă. Evită investiţiile în tehnologie, acestea nu dau roade.

Rac

Pentru nativii zodiei Rac va fi o zi destul de creativă când va veni vorba de afaceri. Dacă apuci să îţi pui gândurile pe hârtie, poate rezolvi proiectul pe care l-ai tot amânat.

Orice idee creativă este o idee bună, aşa că lasă-ţi mintea să zburde.

Leu

Leii ar trebui să aibă grijă la o femeie care îi va putea împiedica să facă ceva important. Fă doar lucruri de rutină şi pe care le poţi controla. Ai grijă că poți cădea victima unor bârfe și a unor discuții atât de adânci și supărătoare încât acestea să te scoată din circuit și să îți distrugă orice chef de acțiune. Fii pe fază și încearcă să rămâi în control.

Zodiac 22 iunie 2021 [Sursa foto: PixaBay]

Fecioară

Fecioarele s-ar putea să fie chemate să intervină în conflictul dintre doi prieteni. Fecioarele sunt extrem de creative și astfel vor găsi soluţii pentru aceste probleme. Este o zi excelentă pentru a interacționa cu cei din jur.

Citeste si: Ce înseamnă o planetă retrogradă în astrologie

Balanță

Balanțele vor avea probleme la locul de muncă din cauza unei femei care nu le are la suflet. Nativii zodiei Balanță trebuie să fi extrem de diplomați și atenți la toate deciziile pe care vor să le ia. Urmează-ți instinctul în această zi deoarece îți va fi de folos.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Balanță [Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion ar trebuie să aibă mai multă grijă de ei în această zi.  Fă-ţi ordine în agendă şi pune totul la punct, pentru că vei avea nevoie să te organizezi foarte bine. Dacă nu faci asta, o să îţi fie greu să duci ziua până la capăt.

Săgetător

Marți va fi o zi destul de productivă pentru nativii zodiei Săgetător. Aceștia vor primi nişte sfaturi bune sau faci nişte bani din diverse activităţi, planul financiar al Săgetătorului va avea de prosperat. Iar dacă tot vor avea bani, ar fi bine să facă şi nişte achiziţii.

Săgetător [Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

Capricornii trebuie să aibă grijă mare deoarece lucrurile pot deveni destul de delicate. O femeie va dori să se implice, dar tu nu vrei să o laşi. Încearcă să eviţi escaladarea situaţiei într-un conflict. Ai grijă ce mesaj transmiţi, pentru că dacă este interpretat greşti vei fi acuzat de rea voinţă.

Vărsător

Vărsătorilor li se va oferi ajutor și sprijin financiar din partea unei persoane de sex feminin. Aceasta este dispusă să te ajute în nişte probleme delicate, fie cu bani, fie cu un sfat. Fii atent la ce ți se va spune deoarece vei putea scăpa de niște plăți suplimentare. Pe plan financiar este o zi chiar bună.

Pești

Peștii vor avea în această zi o forță incredibilă, atât timp cât mergi pe intuiţie. Aveţi susţinere şi pe zona creativă sau cea a comunicării. Comunicarea este singura cale prin care poți clarifica nişte neînţelegeri care puteau degenara.

 

 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI