Close sidebar
Close sidebar

Horror! Risca sa ramana oarba dupa ce iubitul ei i-a facut un tatuaj

O tanara din America risca sa ramana fara vedere dupa ce si-a facut un tatuaj la ochi. Iubitul ei a fost cel care a tatuat-o.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din pacate, Catt Gallinger nu s-a simtit bine dupa ce i s-a facut procedura, a inceput sa planga cu lacrimi mov si a fost dusa de urgenta la spital, scrie vice.com.

„Iubitul meu ma tot presa sa o facem. Eram cu el de o luna, dar il stiam de mai multi ani. Am crezut ca pot sa am incredere in el pentru ca avea un bun portofoliu. Dar m-am inselat", a spus ea.

Barbatul i-a injectat in ochi culoare mov, iar acum tanara risca sa isi piarda vederea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Nu a amestecat cerneala cu solutia salina, pur si simplu mi-a injectat-o in ochi. A folosit un ac foarte mare si s-a dus adanc.

A facut doua injectii, a durat doar 10 minute", a mai spus ea.

Intre timp, Catt Gallinger sustine ca iubitul care i-a facut asta i-a dat papucii." Pana cand am realizat ca el a fost cel care a gresit el deja si disparuse".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI