Un român „expert” în furturi de parfumuri în Anglia a fost pedepsit la 4 ani şi jumătate de închisoare după ce a publicat pe Tik Tok clipuri cu teancuri de bani, conform BBC.

Bărbatul a fost prins după ce a dat mai multe spargeri

Mii de lire au intrat ilegal în buzunarele lui Bogdan Florea- un român de 33 de ani care a băgat spaima în magazinele de parfumuri din Farnborough, dar și alte orașe din Marea Britanie.

Citeste si: Orașul din România unde o toaletă costă cât o garsonieră în București. Sume exorbitante

În perioada iulie-septembrie 2021, acesta a avut mai multe spargeri de parfumerii săvârşite, până când a fost reținut de polițiștii englezi, după cum relatează BBC.

Citeste si: Avertisment pentru cumpărători din partea autorităților ANPC: au fost descoperite ouă expirate în urma controalelor/Amenzi drastice pentru comercianți

Autoritățile i-au luat urma după ce una dintre mașinile pe care le deține a fost depistată în apropiere de un magazin.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Au descins în locuința lui, iar la percheziții polițiștii au descoperit 131 de sticle cu esențe de lux, pe care nu apucase să le vândă.  Anchetatorii i-au controlat și telefonul mobil și nu mică le-a fost mirarea atunci când au văzut fotografii cu parfumuri furate și clipuri video in care se lăuda cu banii obținuți.

Bărbatul se lăuda pe TikTok

Unul dintre detectivii care l-a anchetat pe Bogdan Florea a explicat pe larg presei din Marea Britanie despre modul de operare al hoțului. Punea plăcuțe false de înmatriculare mașinii cu care mergea la spargere, avea mereu asupra lui toate uneltele necesare pentru operațiuni, iar în caz că era oprit de poliție, acte false cu care voia să îi păcălească.

Citeste si: Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, ar fi suferit un atac de cord și a ajuns la Terapie Intensivă, arată surse ucraiene

Pete Coe, detectiv de la Poliţia Surrey: "Nu doar că a furat bunuri de mii de lire, a distrus inclusiv vitrinele și ferestrele magazinelor cauzând prejudicii foarte mari!"

Deloc discret, infractorul se lăuda pe TikTok cu fiecare ispravă și nu dădea înapoi atunci când trebuia să arunce lăutarilor din banii furați.

Citeste si: Curs valutar BNR azi, 14 aprilie 2022. Evoluția euro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cu toate dovezile în față, Bogdan Florea și-a recunoscut în fața judecătorilor faptele, iar acum, vreme de 4 ani și jumătate, singurul parfum pe care îl va simți este cel al gratiilor.

Citeste si: Un bătrân de 78 de ani este vinovat pentru un accident soldat cu trei morți. Avea o viteză de de 210 km/h

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si