Hotarat sa reuseasca! Tanarul roman care a muncit in Anglia ca sa isi deschida un aprozar in Romania: "Nu e nimic rusinos sa vinzi fructe si legume. Oamenii vor sa manance sanatos"
George Joita, un tanar de 31 de ani din Ploiesti, crede ca nu este nimic rusinos în a vinde fructe si legume într-un aprozar. Cu atat mai mult cu cat este al lui, o investitie realizata cu multa munca, iar marfa chiar este ceea ce scrie pe eticheta, adica legume si fructe romanesti, extrem de gustoase Absolvent al Liceului Economic din Ploiesti,
George Joita a lucrat pana acum, la cei 31 de ani ai sai, în domenii dintre cele mai diverse. A început doua facultati, de administratie publica si una de marketing, însa a abandonat cand a realizat ca perspectivele nu sunt dintre cele mai stralucite. A fost barman, ospatar, mercantizor, dar, mai ales ajutor al parintilor care au, de cativa ani de zile, un mic magazin de fructe si legume într-o piata din Ploiesti. „Este un domeniu care vine din familie, as putea spune. Mama mea se trage din Baleni-Sarbi, un bazin legumicol celebru din Dambovita, iar ani de zile s-au ocupat si de plantarea legumelor în solarii, la Vladeni, tot în Dambovita. Practic, am crescut printre rosii si castraveti“, povesteste George modul în care a ajuns sa deschida, la randul sau, o afacere destul de atipica pentru un tanar. A muncit în Anglia pentru a strange banii de afacere Dupa ce, ani de zile, si-a ajutat parintii la aprovizionare si vanzare, în urma cu trei ani, a decis sa-si încerce norocul pe cont propriu.
„Am plecat în Anglia, pentru un job sezonier, de cateva luni pe an, la o ferma de salata si radacinoase. Era o munca în care se castiga foarte bine, însa era extrem de solicitanta. Trebuia sa stai aplecat 15-16 pe zi. În primul an, am zis ca merg sa strang bani de nunta, m-am casatorit, apoi ca sa-mi strang bani pentru propria afacere“, povesteste George.

Absolvent al Liceului Economic din Ploiesti, George Joita a lucrat pana acum, la cei 31 de ani ai sai, în domenii dintre cele mai diverse.

A început doua facultati, de administratie publica si una de marketing, însa a abandonat cand a realizat ca perspectivele nu sunt dintre cele mai stralucite.

A fost barman, ospatar, mercantizor, dar, mai ales ajutor al parintilor care au, de cativa ani de zile, un mic magazin de fructe si legume într-o piata din Ploiesti.

„Este un domeniu care vine din familie, as putea spune. Mama mea se trage din Baleni-Sarbi, un bazin legumicol celebru din Dambovita, iar ani de zile s-au ocupat si de plantarea legumelor în solarii, la Vladeni, tot în Dambovita. Practic, am crescut printre rosii si castraveti“, povesteste George modul în care a ajuns sa deschida, la randul sau, o afacere destul de atipica pentru un tanar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A muncit în Anglia pentru a strange banii de afacere

Dupa ce, ani de zile, si-a ajutat parintii la aprovizionare si vanzare, în urma cu trei ani, a decis sa-si încerce norocul pe cont propriu.

„Am plecat în Anglia, pentru un job sezonier, de cateva luni pe an, la o ferma de salata si radacinoase. Era o munca în care se castiga foarte bine, însa era extrem de solicitanta. Trebuia sa stai aplecat 15-16 pe zi. În primul an, am zis ca merg sa strang bani de nunta, m-am casatorit, apoi ca sa-mi strang bani pentru propria afacere“, povesteste George.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste intreaga poveste pe Adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si