Precisa- cu pagina oficială precisa.ro- este unul din acești furnizori. Cu 3 puncte de lucru în țară, la Iași, Sibiu și Slatina, Precisa este unul dintre cei mai renumiți furnizori ai nișei. Portofoliul de echipamente ce pot fi achiziționate prin intermediul acestuia este unul destul de vast și cuprinde kituri și teste rapide, produse microbiologice, reactivi, chimicale, consumabile, sticlărie printre altele. Însă mai generoasă este gama de aparatură de laborator.

Printre altele, veți regăsi aici și hote microbiologice de clasa II.

Hota cu flux laminar o puteți alege din opțiunile imediat disponibile prin Precisa

Când vine vorba de hote microbiologice clasa II acestea sunt alese în funcție de cum vor fi utilizate și unde, în funcție de nivelul de siguranță biologică și tipul de protecție necesar. Dacă sunt manipulate substanțe chimice toxice și volatile, o hotă care recirculă aerul de evacuare prin încăpere, fără conducte care să comunice cu sistemul de evacuare din clădire, nu este una bună. Acestea sunt din clasa I.

Citeste si: Anunț important: Ce se întâmplă cu medicamentele antivirale orale pentru Covid-19

Hotele microbiologice din clasa II fac parte din oferta de la Precisa. Acestea respectă standardele impuse, sunt conforme cu normele europene și dispun de funcții practice. Ventilează silențios, au semnale acustice și optice și viteză constantă a fluxului de aer. Pot fi controlate ușor, din panoul cu touchscreen.

Includ de asemenea timer, lampă, lumină albă fluorescentă și au interiorul căptușit cu inox.

La pachet primiți și servicii conexe

Precisa oferă servicii complexe și conexe. Așadar, odată stabilite tipurile de aparatură necesare, primiți oferta de preț. Fără să fie necesar să vă deplasați, fără să fie necesar să plecați din țară sau să țineți legătura cu producători ori furnizori străini, să faceți cheltuieli extra cu deplasările de acest gen, Precisa vă optimizează toți acești pași de dotare completă a laboratoarelor.

Citeste si: Premierul Israelului s-a imunizat cu cea de-a treia doză de vaccin anti-COVID

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În plus, în funcție de ceea ce veți achiziționa este posibil de a solicita și însoțitor, transport cu delegat. Echipa Precisa va instrui personalul ce ar urma să folosească aparatura în cauză, se va ocupa de mentenanță, în toată perioada de garanție. Ulterior, puteți solicita contra cost aceste servicii. Echipa tehnică va răspunde prompt acestor solicitări, astfel încât să nu întârzie repunerea în funcțiune a aparaturii.

Citeste si: Cifre înspăimântătoare: Numărul cazurilor de COVID-19 din Rusia a depășit 7 milioane

Veți primi desigur și garanții ale produselor, așa cum sunt ele de la producători. Puteți solicita oferte de preț diverse, să comparați și să alegeți ce este convenabil din toate punctele de vedere. Nu omiteți nici partea de consultanță, relevantă pentru a descoperi detalii ce vă pot ajuta în a lua o decizie.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Precisa este un partener de încredere pentru cei care dotează laboratoare, pentru cei care își deschid încă un punct de lucru sau chiar primul sediu de acest gen. Detalii despre ofertele curente sunt în pagina oficială.

Contact: [email protected]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si