Becali investește  în turism. De curând, și-a cumpărat un hotel de cinci stele pe una dintre cele mai frumoase plaje de la malul Mării Negre. Stațiunea este una a bogătașilor.

Citește si: Gigi Becali oferă sprijin refugiaților din Ucraina:: "Noi facem fotbal și lumea moare pe străzi?"

O perioadă, milionarul a investit milioane de euro în renovări pentru hotelul cumpărat de la Ioan Niculae.

Acum, Gigi Becali va inaugura Becali Hotels. Începând cu luna iunie, turiștii care își permit se pot caza la hotelul de cinci stele de pe plaja din stațiunea Venus.

Gigi Becali dă lovitura în afaceri

Această afacere de familie, de pe litoral, va fi condusă de Theodora. Ea este fiica cea mare a latifundiarului. Pentru acest hotel, patronul FCSB a scos din buzunar 6.8 milioane de euro, după ce acesta a fost scos la licitație în 2019. Anterior, proprietatea a aparținut grupului de firme Interagro, controlat de Ioan Niculae, omul care patrona Astra Giurgiu.

Citește si: VIDEO| Scandal în fața casei lui Gigi Becali. Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune/Poliția a intervenit

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totodată, Gigi Becali a investit alte 10 milioane de euro pentru renovări, ginerele lui menționând că hotelul va fi unul de cinci stele.

hotel gigi becali de cinci stele

Hotelul se află în stațiunea Venus.

[Sursa foto: Arhivă]

„Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior.

Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment. Nu avem încă o gândire în acest sens. S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional. Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului” a spus pentru Profit.ro, Mihai Mincu.

Citește si: Gigi Becali: „Am ajuns cerșetorii Europei. Cerem concentratoare de oxigen în loc să facem noi”

În acest moment, Becali Hotels are 70 de camere duble, 54 fiind cotate la cinci stele și 16 clasificate la patru stele. Există și zece camere de tip family și 12 apartamente.

În ceea ce privește cazarea, așa cum era de așteptat, prețurile sunt piperate. Doritorii ar trebui să scoată din buzunare cel puțin 200 de euro pentru o noapte de cazare, într-o cameră de două persoane.

Citește si: Fiica lui Gigi Becali, Teodora, este însărcinată pentru a doua oară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si