Hotel prăbușit în Kröv, în vestul Germaniei.  O catastrofă a avut loc marți seara târziu în landul Renania-Palatinat.

UPDATE 12.00. Doi morți în urma tragediei. Potrivit Deutsche Welle, cel puțin patru persoane sunt încă prinse sub dărâmături și două persoane au fost confirmate decedate.

Un hotel s-a prăbușit, iar nouă persoane sunt încă îngropate sub dărâmături, transmite presa germană.

Hotel prăbușit în Germania, un bebeluș se află printre cei prinși sub dărâmături

Imagini de la faţa locului arată porţiuni ale clădirii cu mai multe etaje prăbuşite. Salvatorii nu au putut să intre inițial în clădire din cauza riscului de prăbuşire.

Nouă persoane ar putea fi încă prinse sub dărâmăturile hotelului, a declarat poliţia miercuri, relatează dpa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Există și un copil mic printre cei dispăruți. În acest moment doarme liniștit, suntem în contact permanent cu părinții”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției pentru Bild în această dimineață.

În timp ce salvatorii încearcă să-i salveze pe cei dispăruți din dărâmături, potrivit informațiilor de la fața locului, cinci persoane au reușit să se salveze din clădire, care era în pericol de prăbușire.

„Mai multe persoane au reușit să părăsească clădirea în mod independent și sunt îngrijite de serviciile de urgență”, a declarat poliția miercuri dimineață.

Așa arăta pensiunea înainte de a se prăbuși

Așa arăta pensiunea înainte de a se prăbuși

[Sursa foto: Twitter]

Potrivit postului public SWR, martorii au raportat că au auzit o bubuitură și au văzut un nor mare de praf în momentul prăbușirii.

Autoritățile au evacuat 31 de persoane din zona imediat din jurul clădirii avariate. Nu s-a comunicat până acum ce a provocat prăbușirea.

Poliția a transmis că au intervenit aproximativ 250 de lucrători de urgență, inclusiv specialiști în drone și câini de salvare.

Localitatea Krov se află într-o secțiune pitorească a regiunii Mosel și are aproximativ 2.200 de locuitori.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si