Recepția unui hotel de 4 stele din stațiunea Mamaia a fost plină ochi încă de la primele ore ale dimineții. Grupuri de turiști, familii, prieteni, cu toții au sosit la malul mării ca să petreacă ultimele zile din acest an sub briza mării și cu valurile la ferestre.

Cât costă un sejur la all inclusive

Camerele au fost ocupate încă de săptămâna trecută, așa că nu mai există nici un loc disponibil.

Alți turiști revin deja de câțiva ani pe litoral pentru Revelion.

"Suntem sătui de munte, venim de la București, mergem mai des la munte decât la mare. Prețurile au fost accesibile, este un pachet pe care l-am accesat- all inclusive totul, brățara e deja pe mână."

Citește și: Vremea de Revelion. Temperaturi de până la 16 grade Celsius în Capitală

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pachetele pentru Revelion includ trei nopți de cazare cu servicii all inclusive. Este vorba despre trei mese pe zi, cina festivă, cu degustare tradițională românească, preparate pe baza de pește, degustare de vinuri, muzică live, divertisment pentru copii.

În plus, oaspeții vor putea participa la o tombola cu premii, marele premiu fiind 3 nopți de cazare pentru anul 2023. Pentru acest pachet, turiștii au scos din buzunar 1335 lei.

Grad de ocupare mai mare ca în sezonul estival

Ne mutam la un alt hotel din Eforie Nord. Și aici gradul de ocupare este de 100%. Mai ceva ca în sezonul estival.

Citește și: Felicitări de Anul Nou 2023: Imagini frumoase cu ”La mulți ani”, artificii și pahare de șampanie

"Acesta este tipul cel mai solicitat de camera, este o camera dubla matrimonială dotată cu tot ce aveți nevoie, toate camerele având o superba priveliște către mare Prețul de pornire a fost de 2120 lei de persoană, pentru un pachet de trei nopți, all inclusive."

Citește și: Rețete pentru Revelion 2023: Idei de preparate speciale pentru noaptea dintre ani

Și aici pachetele all inclusive s-au vândut ca pâinea caldă. Pe lângă cele trei mese, turiștii au la dispozitie un OPEN buffet și acces gratuit la piscină, saună și salină. Pe 31 seara, va fi organizat un moment artistic tip cabaret, muzica live și foc de artificii.

Citește și: VIDEO- Românii vor petrece Revelionul la mare anul acesta. Mai multe hoteluri sunt ocupate în totalitate

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: "Vremea se va menține frumoasa și la fel de calda pana săptămâna viitoare. Vom avea maxime de 14 grade Celsius și minime care nu vor depăși pragul de 5 grade Celsius. Și daca va intrebati cat de rece este apa marii, ei bine aflați ca are in jur de 9 grade."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si