Close sidebar
Close sidebar

Hoții au dat lovitura! Au furat aur de peste 600.000 de lei dintr-un magazin din Constanța!

Aur in valoare de peste 120 de mii de euro! Asta a reusit sa fure o banda de hoti dintr-un centru comercial din Constanta, cu putin inainte de ora inchiderii. Politistii banuiesc ca e vorba de minimum doi suspecti, insa pana acum nu i-au identificat.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Hotii au dat lovitura in jurul orei 21 si 45 de minute, cu doar un sfert de ora inainte de inchidere.

Unul dintre hoti ar fi tinut" de sase", pentru a nu fi paznici in zona, iar intre timp celalalt punea in geanta kilograme intregi de aur.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Principalul autor al furtului ar fi asteptat pana cand s-a incheiat programul tuturor magazinelor din zona, apoi a luat toate bijuteriile de aici si a parasit centrul comercial pe la cea mai apropiata iesire. Anchetatorii spun ca prejudiciul, in aceasta cauza, se ridica la peste 600.000 de lei

Capul operatiunii s-ar fi dus apoi in zona statiei de autobuz, iar de acolo s-a facut nevazut.

Chipul lui ramane o necunoscuta, iar asta pentru ca purta o sapca pe cap. Din acest motiv, imaginile suprinse de pe camerele de supraveghere nu sunt suficiente pentru ca politistii sa-l prinda.

Proprietarii acestui magazin de bijuterii de pe coridorul centrului comercial au inchiriat spatiul, dar se pare ca nu si-au luat toate masurile de siguranta pentru bunurile lor.
Potrivit unor surse din ancheta, aurul ramanea peste noapte in vitrinele care erau acoperite doar cu o husa neagra.

Asadar, reprezentantii centrului comercial sunt momentan absolviti de vina. In schimb, administratorii magazinului au ramas cu o paguba uriasa.

DETALII DESPRE ACEST JAF AI DISEARĂ ÎN JURNALUL ȘTIRILOR KANAL D DE LA ORA 19:00!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI