UPDATE- Polițiștii din Galați au identificat autorul furtului casetei cu bani din aparatul de tip SelfPay dispărut pe timpul weekend-lui atunci când societatea comercială a fost închisă.

Acesta ar fi, potrivit IPJ Galați, proprietarul spațiului comercial în care își desfășura activitatea societatea comercială care opera aparatul de tip SelfPay.

Bărbatul ar fi închiriat spațiul comercial către două societăți una care opera aparatul de tip SelfPay şi o alta care oferea servicii de copiere, dar a păstrat şi el o cheie de acces în spațiul al cărui proprietar era.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Galați au identificat prezumtivul autor al comiterii furtului reclamat, este vorba despre un bărbat de 29 de ani, din municipiul Galați. Acesta este proprietarul spațiului comercial pe care îl închiriase şi care a pătruns în acesta prin folosirea de chei potrivite. Vom reveni ulterior cu detalii", au transmis reprezentanții PJ Galați.

Un centru de copiat acte şi plata a taxelor pentru pașapoarte, permise şi alte acte situat în vecinătatea Poliției din Galați a fost prădat de hoți, care au plecat cu caseta de bani a unui aparat de tip „SelfPay".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește si: Adolescent în vârstă de 16 ani, prins de poliţişti conducând cu 135 km pe oră. Proprietarul nu-i încuviințase mașina

Potrivit IPJ Galaţi, luni dimineaţă Secţia 5 Poliție Galaţi a fost sesizată de administratorul unei societăți comerciale, un bărbat de 29 de ani, din Galaţi, că, în perioada 30 septembrie – 03 octombrie, persoane necunoscute ar fi sustras din interiorul punctului de lucru al societății de la stația de plăți taxe tip „SelfPay", caseta în care se aflau banii din încasări.

Ce au transmis autoritățile

Spațiul comercial este amplasat pe strada Domnească, din municipiul Galaţi, pe terenul aflat în administrarea unei instituții de învățământ superior, dar cu acces din curtea interioară ce deservește serviciile mai multor instituții.

Citește si: Proaspăt căsătoriți au rămas fără darul de nuntă

Din primele verificări, a rezultat că uşa de acces în punctul de lucru a fost găsită de administrator descuiată şi fără urme de forțare, spațiul fiind situat efectiv în fața sediului Serviciului Paşapoarte. Totodată accesul către structurile Poliției este amplasat în partea din spate a clădirii aflată în această curte.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește si: Un român pe numele căruia autoritățile din Italia au emis mandat de arestare pentru furturi, prins în Mehedinți

După cercetarea la faţa locului, a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat, urmând a se stabili împrejurările în care s-a comis această faptă.

Citește si: Un bărbat a fost condamnat la închisoare după ce banca i-a virat în cont, din greșeală, șase milioane de euro. Eroarea a fost observată doar după câteva luni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si