Suspectii sunt banuiti ca in noaptea de 23 decembrie au vanat o prada uriasa. Au reusit sa ii sparga casa milionarului Joshua Castellano si sa fuga cu o caseta de valori in care erau ceasuri si bijuterii de aproximativ un milion de euro.

La perchezitii, politistii au gasit peste un milion de lei, masina care a fost folosita la jaf, dar si un alt autoturism de lux, care, banuiesc oamenii legii, a fost cumparat cu banii pe care hotii i-au primit pe ceasurile milionarului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doar trei suspecti au fost adusi la audieri! Al patrulea, chiar unul dintre cei doi care au intrat in casa milionarului, nu este de gasit. Politistii cred ca acesta ar fi parasit tara imediat dupa comiterea jafului care a avut loc cu doar cateva zile inainte de Craciun.

Joshua Castelano este omul de afaceri italian, originar din Napoli, care a facut o avere impresionanta. A ajuns in Romania in anii 90 si este patronul mai multor cluburi de lux din Bucuresti.

Este unchiul fostului sot al canteretei Antonia si prieten cu multe vedete autohtone. In Ianuarie 2017, unul dintre cluburile lui a ars din temelii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si