Close sidebar
Close sidebar

Hoții care i-au spart casa lui Joshua Castellano au fost prinși

Hotii care i-au spart casa milionarului Joshua Castellano au fost prinsi de politisti. Oamenii legii au descins, in aceasta dimineata, la locuintele indivizilor, unde au gasit atat masina folosita la jaf, cat si foarte multi bani!

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Suspectii sunt banuiti ca in noaptea de 23 decembrie au vanat o prada uriasa. Au reusit sa ii sparga casa milionarului Joshua Castellano si sa fuga cu o caseta de valori in care erau ceasuri si bijuterii de aproximativ un milion de euro.

La perchezitii, politistii au gasit peste un milion de lei, masina care a fost folosita la jaf, dar si un alt autoturism de lux, care, banuiesc oamenii legii, a fost cumparat cu banii pe care hotii i-au primit pe ceasurile milionarului.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Doar trei suspecti au fost adusi la audieri! Al patrulea, chiar unul dintre cei doi care au intrat in casa milionarului, nu este de gasit. Politistii cred ca acesta ar fi parasit tara imediat dupa comiterea jafului care a avut loc cu doar cateva zile inainte de Craciun.

Joshua Castelano este omul de afaceri italian, originar din Napoli, care a facut o avere impresionanta. A ajuns in Romania in anii 90 si este patronul mai multor cluburi de lux din Bucuresti.

Este unchiul fostului sot al canteretei Antonia si prieten cu multe vedete autohtone. In Ianuarie 2017, unul dintre cluburile lui a ars din temelii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI