Iesenii tocmai ce se intorsesera din Danemarca cu un telefon furat de la un cetatean danez. Potrivit adevarul.ro, Bjarne Neiiendam a postat pe contul personal de Facebook, 22 de fotografii în care tânărul Radu, ce are în jur de 20 de ani, apare alături de mai mulţi prieteni de ai săi în oraşul Hârlău.

Se pare ca tanarul nu a dezactivat conexiunea pe care telefonul o avea cu un cont online, iar toate pozele de pe telefon au ajuns automat pe calculatorul danezului.

In total, 60 de fotografii realizate de hoti cu telefonul furat.

“Hei tu cel care mi-ai (împrumutat) telefonul te rog să-l returnezi. Îmi dau seama că eşti tu fiindcă am multe dintre pozele făcute de tine. Uite unele dintre ele... La ce te gândeai? ”, a scris danezul.

Pana la urma, hotul a ajuns in atentia autoritatilor si a fost audiat de Politie, dar nu a recunoscut comiterea faptei. Agentii de politie ieseni au mers insa pe fir si i-au confiscat telefonul si l-au trimis inapoi proprietarului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si