Siguranța localnicilor și turiștilor este pusă în pericol la fiecare pas, iar autoritățile au ajuns să facă un apel disperat către oameni.

Istoria se repetă în Brașov

Hoții lasă Brașovul fără capace de canal, la fel cum se întâmpla, în întreaga țară, în perioada de după Revoluție. Compania Apa a fost nevoită să le schimbe de mai multe ori în același loc, doar ca să dispară în câteva zile.

Zonele preferate de hoți sunt străzile Dobrogea, Griviţei, Victoriei şi Mihail Kogălniceanu.

Lipsa capacelor de canal poate conduce la accidente grave, rutiere sau pietonale.

„Facem apel către toţi locuitorii Brașovului să ne sprijine în identificarea responsabililor acestor acte, sesizând Poliţia în cazul în care sunt martorii unei astfel de infracţiuni. O altă cale simplă este un mesaj cu fotografie trimis pe pagina de Facebook oficială, însoţit de adresă pentru intervenţie”, a transmis purtătorul de cuvânt al Companiei Apa, Alina Bălătescu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital în Brașov după ce a leșinat pe stradă

Soluția ar fi mai mulți agenți în zonele menţionate 

Autoritățile locale din Brașov au decis ca orașul să marcheze într-un mod special ziua națională a Ungariei – celebrele litere de pe Tâmpa și clădirea Primăriei au fost luminate în roșu, alb, verde, culorile specifice drapelului național al Ungariei.

„Literele de pe Tâmpa și clădirea Primăriei Brașov vor fi iluminate în această seară în culorile roșu, alb, verde, culorile specifice drapelului național al Ungariei, pentru a marca importanța comunității maghiare în dezvoltarea orașului nostru”, a anunțat Primăria Brașov. 

Citeste si: Care sunt restrictiile care se aplica daca o localitate are o incidenta de peste 4 la mie a cazurilor de COVID-19


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si