In magazinul din imagini, ziua pare a fi una obisnuita. Clientii vin, isi aleg produsele, le platesc si pleaca. Nimic neobisnuit pana aici. Atentia este captata insa odata cu aparitia in "peisaj" a acestei femei cu tricou negru, care la prima vedere pare sa se invarta fara sa stie exact ce isi doreste.

Femeia are o cu totul alta tactica de furt, spre deosebire de majoritatea hotilor.

Daca cei mai multi se grabesc sa dispara cu marfa furata, tanara din imagini pare ca nu stie cum sa zaboveasca mai mult prin fata camerei de supraveghere si a vanzatoarei. Totul, parca ar face parte dintr-un plan.

Strategia femeii a fost foarte simpla si deloc batatoare la ochi. S-a invartit aproape 10 minute prin magazin, s-a uitat de mai multe ori la produse, s-a hotarat extrem de greu asupra a ceea ce-si doreste, iar in final, a cerut o plasa pentru a le pune in ea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Insa in afara de plasa pe care a solicitat-o, tanara are pe brat o geanta mare, incapatoare, care pare mai mult goala decat plina, judecand dupa cat de usor o tine. Accesoriul femeii nu este deloc intamplator. Priviti ceea ce urmeaza.

In timp ce mare parte ale produselor sunt puse jos, in plasa data de vanzatoare, altele....

E lesne de inchipuit ca produsele cu valoare mare au ajuns direct la tanara in poseta, in timp ce micile cumparaturi, mai mult alimentare, au fost asezate in plasa de jos.

Cateva minute mai tarziu, dupa ce s-a mai invartit de cateva ori prin magazin, tanara i-a motivat vanzatoarei ca iese sa verifice lista de cumparaturi aflata la sotul ei si...dusa a fost!

Lucurile pe care femeia le-a pus direct in geanta proprie sunt cateva cartuse de tigari, care valoreaza sute de lei. Adica cu mult mai mult decat laptele, chipsurile si sucul lasate in punga de la baza tejghelei. Cand vanzatoarea si-a dat seama ca bruneta a disparut, era deja mult prea tarziu. Hoata este cautata acum de politie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si