In ianuarie 2011, Alexandru Tanase (16 ani) si Adrian Lazar (22 de ani) dadeau lovitura vietii atunci cand au gasit intr-o casa nelocuita din Ploiesti, intr-un geamantan, fabuloasa suma de 1,1 milioane de euro. Casa si banii apartineau Mariei Eftimie, o femeie care vanduse cateva proprietati si preferase sa-si scoata banii din banca, de frica falimentului institutiei, alegand sa-i pastreze in imobil.

Cei doi hoti au inceput imediat sa arunce cu sume uriase in stanga si-n dreapta, cumparandu-si scutere, electrocasnice si masini, dar si carand lautarii dupa ei, pe la petreceri, sau omenindu-i pe cersetori cu cate 100
de euro! Imediat, politia a intrat pe fir si i-a retinut pe cei doi autori ai furtului, proveniti din familii foarte sarace si fara posibilitati. Cand a fost arestat, Alexandru Tanase nu mai avea asupra lui decat 118000 de euro, in total in acest caz fiind recuperata doar o cincime din suma!
De altfel, anchetatorii au fost socati atunci cand, la audieri, tinerii au recunoscut ca nu stiau cat au furat si nici valoarea bancnotelor, asa ca si-au impartit prada pe culori! Fara sa detina macar carte de identitate, Alexandru Tanase a fost condamnat la 6 ani de inchisoare, in timp ce Adrian Lazar a primit 10 ani de detentie. In noiembrie anul trecut, insa, Judecatoria Ploiesti i-a admis lui Alexandru Tanase (22 de ani astazi) cererea de eliberare conditionata din Penitenciarul Ploiesti.

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si