Seria de spargeri a „hoțului cu ciocanul roșu” a început în urmă cu aproximativ o săptămână, atunci când a avut loc o efracție în restaurantul Olio D’oliva din Via San Lorenzo. Mai apoi, în zilele următoare, românul în vârstă de 28 de ani a vizat numeroase alte afaceri comerciale, printre care: un pub-restaurant din Piața Santa Maria Nuova, un spațiu comercial gol care a găzduit odată o măcelărie, în Via Cardinal La Fontaine, un salon de înfrumusețare de pe Via delle Fabbriche, un cabinet stomatologic din Via Sant’Andrea și, în cele din urmă, o faimoasă cafenea situată la colțul dintre Piazza

Fontana Grande și Via delle Fabbriche. 

Citește și: Un polițist a fost acuzat că ar fi violat mai multe femei în secția de poliție. Până în prezent, 6 plângeri au fost depuse: „Era în lacrimi”

Precizăm că în cazul a trei spargeri de pe lista menționată mai sus, polițiștii atribuie vina aceleiași persoane, în timp ce, pentru celelalte există doar suspiciunea că ar putea fi opera aceleiași mâini.

Mai mult, polițiștii italieni consideră misterios motivul care l-a determinat pe hoț să spargă vitrina unui magazin în care nu s-a mai desfășurat o activitate comercială de ani de zile.

Tânărul a fost găsit de polițiști cu mâinile pline de sânge 

În toate cazurile făcute publice de carabinieri, tehnica a fost aceeași: un geam spart cu un corp contondent, apoi hoțul intra în interiorul magazinului, furând tot ce era la îndemână.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Hoțul cu ciocanul roșu”, un român în vârstă de 28 de ani, care are antecedente de infracțiuni împotriva proprietății, a fost prins de oamenii legii la scurt timp după ultima spargere. Acesta a fost găsit cu mâinile pline de sânge și într-o stare puternică de agitație, asupra sa fiind găsite două carduri de credit furate și un ciocan.

Citește și: Moarte învăluită în mister. Un bărbat a fost găsit mort în propria casă cu mâinile și picioarele legate de pat: „Un joc erotic terminat prost”

Se pare că imediat după ce a spart vitrina de la o cafenea hoțul a fost interceptat de o patrulă a poliției. Datorită imaginilor surprinse de camera de supraveghere a unui magazin din apropiere, care l-ar fi surprins pe român cu ciocanul roșu în mână, s-a putut dovedi că el este autorul spargerilor.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Împotriva lui a fost emis un proces-verbal în stare de libertate pentru vandalizare agravată, furt și complicitate la furt.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul unui român care i-a înscenat moartea soției pentru a ascunde crima. Incredibil ce l-a dat de gol


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si