Uralele celor peste 20 000 de fani ai Simonei s-au transformat brusc in huiduieli, la intrarea neasteptata pe stadion a Gabrieiei Firea.
Momentul jenant a culminat cu discursul primarului general pe care… putini dintre cei prezenti l-au auzit.

Imediat dupa ce i-a inmanat campioanei cheia orasului si placheta omagiala,  Gabriela Firea s-a retras de pe scena. Cu privirea inainte si cu un mers alert, primarul a iesit de pe stadion in aceleasi huiduieli pe care a si intrat.

Intampinarea primarului capitalei pe stadionul National Arena a devenit in doar cateva clipe virala pe internet.  Printre numele celebre care au taxat-o la randul lor pe Gabriela Firea a fost si soprana Angela Ghiorghiu care i-a adresat  o scrisoare deschisa edilului.

In scurt timp, prea international vuia despre cele doua primiri complet opuse.New York Times, Daily Mail, San Francisco Chronicle sau Washington Post au scris despre uralele primite de numarul 1 WTA, dar si despre huiduielile de care a avut parte primarul Bucurestiului, Gabriela Firea.

Iar in tara, carcotasii abia si-au facut incalzirea cu glume si bancuri pe seama momentului. Potopul de ironii a facut chiar ca pagina primarului sa fie suspendata peste noapte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Simona tocmai a castigat si turneul de la Roland Sorros"

"Dar ce acustica fenomenala are Arena Nationala, doamna Firea. S-a auzit pana-n Obor."

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si