Close sidebar
Close sidebar

Hunedoara: Mai multi muncitori asfalteaza de zor pe o ploaie torentiala.

O echipa de lucratori a fost surprinsa muncind cu drag si spor in orasul Brad, judetul Hunedoara, pe o ploaie torentiala.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi in zona este cod portocaliu de inundatii, muncitorii au iesit pe o strada acoperita de apa si au inceput lucrarile de asfaltare. Imaginile au fost facute publice de Vasile Alba, pe contul sau de socializare.

„Este vorba de o societate din Haţeg care execută lucrările prin proiectul Apa prod. Eu condamn categoric aceste lucrări. AM intervenit pentru a se opri această lucrare, care nu face altceva decât să risipească bani. Nu există niciun motiv pertinent pentru a se executa asemenea lucrări de proastă calitate. Acest gen de lucrări distrug mare parte din infrastructura oraşului, iar în urmă cu două săptămâni, firma a fost amendată cu 10.000 de lei, pentru moduldefectuous în care au lucrat. Noi suntem pe Cod portocaliu de intervenţie”
, a declarat primarul Florin Cazacu, pentru adevarul.ro.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI