Un tânăr de 19 ani din Călan, judeţul Hunedoara, şi-a aruncat pe geam, de la etajul al treilea, concubina de 18 ani în urma unui conflict. Tânăra a supravieţuit, fiind transportată la spital.

Citeste si: Sfârșit cumplit pentru o femeie din Vaslui după ce a fost spulberată de un autoturism

Ce au transmis autoritățile

„Astăzi, în jurul orei 18.00,

Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan între doi concubini, bărbatul şi-ar fi agresat fizic concubina, în vârstă de 18 ani, ulterior aruncând-o de la fereastra apartamentului, situat la etajul 3”, a transmis, sâmbătă, IPJ Hunedoara.

Un tânăr de 19 ani și-a aruncat concubina de la etajul trei, în urma unui conflict

Un tânăr de 19 ani și-a aruncat concubina de la etajul trei, în urma unui conflict

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Trupul neînsuflețit al Silviei, alpinista care s-a stins din viață chiar de ziua ei în Munţii Bucegi, a fost recuperat după mai bine de două săptămâni de încercări

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sursa citată a precizat că tânără a supravieţuit, a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Hunedoara pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: O româncă a lovit mortal cu mașina o mamă și pe fiul ei de 5 ani

„Prezumtivul autor al faptei, în vârstă de 19 ani, din Călan se află în momentul de faţă în custodia poliţiştilor, fiind audiat cu privire la împrejurările comiterii faptei, urmând a se lua masurile legale”, au mai precizat poliţiştii.

Cercetările au fost preluate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor.

Citeste si: Rezultatele ADN ale criminalului vinovat în cazul dublei crimei din Iași, unde doi studenți au fost uciși! Este sau nu vinovat Ahmed Sami El Bourkadi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si