Close sidebar
Close sidebar

I-a aruncat acid pe fata fiindca nu i-a acceptat cererea in casatorie! Ziua Indragostitilor a fost tragica pentru o femeie de serviciu din mall!

O hartuia de 2 ani de zile si ii cerea sa se marite cu el! De Ziua Indragostitilor, a cerut-o din nou, dar ea l-a refuzat. Razbunarea lui a fost crunta.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tragic! O tanara a ajuns la spital cu arsuri grave pe fata dupa ce un barbat, care o urmarea de ani de zile, i-a aruncat acid in fata fiindca nu a vrut sa fie sotia lui.

Citeste si: MAE a lansat un avertisment pentru românii care merg în Italia: Zborurile spre şi de pe Aeroportul "Vincenzo Bellini" din Catania sunt suspendate din cauza vulcanului Etna- kanald.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Femeia, in varsta de 30 de ani, lucreaza ca femeie de serviciu intr-un mall, in apropiere de Jaipur, India. De Ziua Indragostitilor, Mehboob Khan, in varsta de 35 de ani, s-a apropiat de ea si i-a aruncat acid in fata, provocandu-i rani pe chip, pe piept si pe brate.

Se pare ca barbatul, care o hartuia de doi ani de zile, a facut acest lucru fiindca femeia i-a refuzat cererea in casatorie.

Mehboob Khan se mutase chiar si aproape de casa in care locuia ea, atat era de obsedat de aceasta femeie.

Potrivit Daily Mail, a amenintat-o ca o omoara daca nu divorteaza de sotul ei si nu se marita cu el. Acum, tanara este plina de cicatrici. "Va avea nevoie de cel putin doua operatii de reconstructie faciala", au declarat medicii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI