Andrei s-a născut cu o boală de rinichi care a necesitat tratament la scurt timp dupa ce a venit pe lume. Anul trecut, în luna aprilie a fost trecut pe dializă şi singura şansă pentru o viaţă normală era transplantul de rinichi.

Timp de aproape un an Andrei şi mama lui veneau de două ori pe săptămână de la Focşani la Iaşi pentru chinuitoarele şedinţe de dializă.

Mama dar şi echipele medicale care au participat la transplant sunt mulţumite că băiatul va avea şi el o copilărie normală. Acum, cand a vazut ca a primit o sansa la o viata normala, cea mai mare dorinţă a lui Andrei este să înveţe să meargă pe bicicletă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În 2018, la Spitalul "C.I.Parhon" din Iaşi au fost făcute 32 de transplanturi de rinichi, dintre care 15 cu organe de la donatori vii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si