Close sidebar
Close sidebar

I-a dăruit viață fiului său pentru a doua oară. Andrei a primit un rinichi sănătos

O mama i-a daruit viata pentru a doua oara fiul ei! Medicii i-au transplantat astazi baiatului rinichiul salvator donat de femeie! Copilul, care are noua ani, se chinuie de la varsta de doua luni prin spitale.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Andrei s-a născut cu o boală de rinichi care a necesitat tratament la scurt timp dupa ce a venit pe lume. Anul trecut, în luna aprilie a fost trecut pe dializă şi singura şansă pentru o viaţă normală era transplantul de rinichi.

Timp de aproape un an Andrei şi mama lui veneau de două ori pe săptămână de la Focşani la Iaşi pentru chinuitoarele şedinţe de dializă. Mama dar şi echipele medicale care au participat la transplant sunt mulţumite că băiatul va avea şi el o copilărie normală. Acum, cand a vazut ca a primit o sansa la o viata normala, cea mai mare dorinţă a lui Andrei este să înveţe să meargă pe bicicletă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

În 2018, la Spitalul "C.I.Parhon" din Iaşi au fost făcute 32 de transplanturi de rinichi, dintre care 15 cu organe de la donatori vii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI