Incident șocant la Constanța! Supărat că a primit o notă mică la un examen. un student de la Universitatea Ovidius Constanța și-a incendiat profesorul. Din fericire bărbatul a suferit doar răni minore la nivelul piciorului iar viața lui nu e pusă în pericol.

Potrivit presei locale, studentul și-a incendiat profesorul de matematică chiar în sala de curs, după care a ieșit din clasă și a blocat ușa, astfel încât cadrul didactic să nu poată să iasă, scris ziarulconstanta.ro.

Citește și: Lacrimi amare și acuzații grave din partea familiilor celor morți la fabrica de lactate de la Ibănești. "I-a trimis la moarte". Cine e vinovat de tragedie

i-a dat foc, profesor, universitate constanta, student

Suspectul are 22 de ani și ar fi fost ridicat de polițiști chiar de la locul de muncă

După incident, tânărul s-a făcut nevăzut. Nu a durat prea mult până când suspectul a fost depistat la locul de muncă, o companie IT. Tânărul are 22 de ani și a fost adus la sediul IPJ Constanța pentru a fi audiat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

„La data de 27 iunie a.c.,

în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei universități din municipiul Constanța, ar fi avut loc un incident între un cadru didactic și un student. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din primele cercetări efectuate rezultă că un student, nemulțumit de nota obținută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă.

Acesta ar fi suferit vătămări corporale minore la nivelul piciorului. Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun”, informează autoritățile. 

După incident reprezentanții Universității din Constanța au declarat că vor fi luate măsuri.

„În acest sens, ne dăm tot concursul organelor abilitate în desfășurarea anchetei și vom lua toate măsurile legale și regulamentare care se impun în această situație”, a transmis Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa, mai scris sursa citată.

Citește și: A coborât din mașină și l-a îmbrâncit! Scandal ca în filme într-o intersecție din Constanța, între un bătrân și un șofer

i-a dat foc, profesor, universitate constanta, student


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si