Copilul a ajuns la spital mai mult mort decât viu. Medicii au fost șocați când au văzut că micuțul avea limba tăiată pe jumătate și mai multe vânătăi pe corp.

Medicii au anunțat Poliția. Mama a fost chemată la audieri, dar a negat fapta comisă. Ea a declarat că micuțul a căzut de mai multe ori din pătuț și așa s-a lovit.

Ce au descoperit medicii în urma investigațiilor

După mai multe investigații, medicii au constatat că micuțul avea limba tăiată drept, semn că a fost tăiat cu o foarfecă, iar vârful limbii lipsea.

Citeste si: Declarații uimitoare a medicilor! Cum justifică rezultatul analizelor lui Tudor Ștefan, șoferul care a produs accidentul în care a murit Gabi Rîpan

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

După ce au fost adunate toate dovezile, mama copilului a încercat să se justifice și să spună că iubitul ei a avut grijă de copil și poate într-un moment de neatenție, copilul s-a jucat cu o foarfecă sau cu o altă jucărie tăioasă.

Citeste si: Tânără mamă a murit după ce a ales copilul în locul tratamentului pentru leucemie

Atât mama cât și iubiul ei au fost arestați. Familia este în stare de șoc de când a aflat la ce cruzime fără margini a fost supus bebelușul.

Una dintre prietenele de mai bine de 20 de ani ale familiei a mărturisit că: ,,Sunt oripilată, sunt dezgustată.

Mă doare inima când mă gândesc că micuțul a strigat ,,oprește-te, mă doare, și nimeni nu l-a auzit. Pur și simplu mi se rupe inima''

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si