Cum casuta din Domnicana le-a devenit loc de sedere pentru o perioada mai lunga de timp, Faimosii au incercat sa o transforme si sa isi lase amprenta pe respectivul loc, mai mult, ei incearca sa transmita mesaje catre fani si catre cei de acasa. Pe peretii de lemn, ei au scris cu markerul tot felul de mesaje cu subinteles.

Spre exemplu, Catalin Cazacu, si-a scris deasupra patului numele site-ului sau, in timp ce Vladimir Draghia a scris pe peretele casei numele magazinului detinut de iubita sa, Alice Cavaleru.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Geani Kirita a fost cel mai "clasic", el notandu-si doar numele sau pe peretele din apropierea patului in care doarme.

Pe langa aceste mesaje scrise, Famimosii, dar si Razboinici, transmit bezele si mesaje celor de acasa dupa castigarea fiecarei curse. Spre exemplu, Ionut Jaguarul isi saruta bratara si arata o inimioara, in timp ce Vladimir Draghia arata catre tatuajul sau care reprezinta familia. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si