Cu lacrimi pe obraji si pregatite de inmormantare, rudele au trecut de la agonie la extaz cand au primit trupul defunctului acasa. Decedatul era un strain!

"Am cazut in genunchi si am zis ca e minune dumnezeiasca"

Cei de la spital au anuntat familia Mincu de faptul ca nea Niculae a decedat.

Dar totul a fost o greseala revoltatoare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 

"Traia, era bine mersi in salon fara sa i se acorde ingrijirile medicale de care avea nevoie, acum e pe STI intubat"

Cum s-a intamplat incurcatura care a pus pe jar intreaga familie? Neatentia si nepasarea cadrelor medicale, acuza fiica pacientului care e mort doar in acte.

"Pacientul cu care era ins alon tata si care a fost adus cam in acelasi timp, a decedat in momentul decesului domnului enache, doamna asistenta n a stiut care este tata si care este decedatul pentru ca niciunul nu vorbea"

Nu
i-ar fi incurcat pe cei doi pacienti, daca asistentele l-ar fi ingrijit cu atentie pe batranul de 87 de ani. Dar nici vorba de asa ceva, spune fiica lui. 

"Printr o eroare umana, pot sa va spun, pentru ca nu au respectat protocalele, iar cei vinvoati vor fi aspru pedepsiti"

Certificatul de deces al batranului care de fapt traieste a fost deja emis. Acum autoritatile trebuie sa anuleze actul in instanta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si